Işık’tan folklorculara ödül

Muğla’da Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada Gençler ve Büyüklerde 1. Olan Yatağan ASFAD Halk Oyunları Ekibi,   Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık tarafından tabletle ödüllendirildi.Yarışmalarda ...

Işık’tan folklorculara ödül

Muğla’da Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada Gençler ve Büyüklerde 1. Olan Yatağan ASFAD Halk Oyunları Ekibi,   Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık tarafından tabletle ödüllendirildi.

Yarışmalarda  başarılı olan ekipler ve hocalarla  önce  ASFAD Sanat Kafe’de  kahvaltı yapan Başkan Işık, daha sonra  ekibi birer tabletle ödüllendirdi.

Yatağan Belediyesi  Ahi Sinan Halk Oyunları ASFAD’ın  Muğla’da marka olduğunu belirten Belediye Başkanı H. Haşmet Işık; “Bu güne kadar Ülke ve genelinde ve uluslararası yarışmalardan hep başarı ile döndünüz. İlimizi ve İlçemizi dünya’ya tanıtıyorsunuz. Bu başarının altında birlik ve beraberliğimiz var. Birlik beraberlik olursa başarı olur. Sizlerle gurur duyuyoruz.  Muğla’da ki başarınızdan sonra sizlere tablet sözü vermiştim sözümü yerine getirdim.  11-12 Nisan tarihlerinde  İzmir Bayraklı Spor Salonunda  yapılacak Bölge Yarışmasında da sizlerden 1’lik bekliyoruz, o zaman daha önemli hediyelere hak edeceksiniz”dedi.

ASFAD  Halk Oyunları ekiplerinin  19-29 Temmuz ve 02- 15 Ağustos tarihlerinde  Avrupa  ülkelerinde düzenlenecek uluslararası turnuvalara da katılacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.