Işık, Yatağanspor’a destek anonsu yaptı

Yatağan Belediye Başkanı ve Yatağanspor Kulübü Başkanı H. Haşmet Işık, Pazar günü sahasında Kavaklıderespor ile oynayacakları şampiyonluk maçı için Belediye anons cihazından halkı maça davet edip destek istedi.Yatağanspor’un...

Işık, Yatağanspor’a destek anonsu yaptı

Yatağan Belediye Başkanı ve Yatağanspor Kulübü Başkanı H. Haşmet Işık, Pazar günü sahasında Kavaklıderespor ile oynayacakları şampiyonluk maçı için Belediye anons cihazından halkı maça davet edip destek istedi.

Yatağanspor’un şampiyonluk turu son maça kaldı. Muğla Süper Amatör Ligi’nin geçen haftaki  maçında deplasmanda Menteşegücüspor ile karşılaşan Yatağanspor, maçtan 0-0’lık beraberlikle ayrılarak, şampiyonluk turunu Yatağan’a bıraktı.

Ligin 21’inci hafta maçında Menteşegücüspor deplasmanı için Düğerek’e giden Yatağanspor, 90 dakika boyunca istediği golü bulamayınca maçtan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Antrenör Hüseyin Çolak yönetiminde bu yıl muhteşem bir performans sergileyen ve geride kalan 20 haftada zirvenin değişmez lideri olan Yatağanspor, maça Levent, Okan, Erhan, Hüseyin, Alaattin, Ahmet, Batuhan, Soner, Ali, Süleyman ve Emrehan ilk on biriyle çıktı. Maçın neredeyse tamamında etkili bir oyun sergileyen Yatağanspor istediği golü bir türlü bulamazken, 89’uncu dakikada rakibine tekme atan Erhan, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Antrenör Hüseyin Çolak, düşme potasında yer alan rakiplerine karşı etkili bir oyun sergilemelerine rağmen istemedikleri bir sonuçla Yatağan’a döndüklerini belirterek, zaman kaybetmeden hafta sonu oynayacakları Kavaklıderespor maçı hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Yatağanspor’un beraber kalarak bir puan aldığı haftada, şampiyonluk rakibi Yeni Milasspor, Ortakent Yahşispor’u deplasmanda 0-3 yenerek, Yatağanspor ile puan farkını bire düşürdü. Yatağanspor, ligin son maçında, 17 Nisan Pazar günü saat 15.00’da Kaya Köstepen Şehir Stadı’nda Kavaklıdere Belediyespor’u ağırlayacak. Yatağanspor’un şampiyonluk yolundaki takipçisi Yeni Milasspor ise sahasında Dalyanspor’u ağırlayacak.

Bu maçı kazanıp Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkacaklarını iddia eden  Yatağan Belediye Başkanı ve Yatağanspor Kulübü Başkanı H. Haşmet Işık, Pazar günü sahasında Kavaklıderespor ile oynayacakları şampiyonluk maçı için Belediye anons cihazından halka maça davet edip destek istedi.

 

 

Bu haber toplam 143 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.