Işık Efe, Zeybek oynadı

Yatağan Şahinler Mahallesi’nde, sosyal tesis açılışı yapıldı.  Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık açılışta muhtarlarla bol bol zeybek oynayarak stres attı.Yatağan Belediyesi tarafından Şahinler Mahallesi’nde...

Işık Efe, Zeybek oynadı

Yatağan Şahinler Mahallesi’nde, sosyal tesis açılışı yapıldı.  Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık açılışta muhtarlarla bol bol zeybek oynayarak stres attı.

Yatağan Belediyesi tarafından Şahinler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan içersinde düğün salonu da bulunan sosyal tesisler için yemekli açılış töreni düzenlendi. Törene, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Şahinler Mahallesi Muhtarı Çetin Şahin, CHP Yatağan İlçe  Başkanı Kamil Genek, Marmaris CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü, CHP Yatağan İlçe  yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Muğla’nın büyükşehir olmasından sonra mahallelerdeki hizmetlere el attıklarını ve bu çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyleyen Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık; “İlk sosyal tesis alanı olarak Şahinler Mahallesi’ni belirledik. Çünkü Şahinler, benim için çok önemli. Bugün eğer karşınızda konuşabiliyorsam, Şahinlerlilerin desteğiyledir. Şahinlerliler olmasa ne konuşabilirdik, ne de bu hizmetleri yapabilirdik” diye konuştu.

Işık, mahallelerdeki eksiklikleri gidermek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek şöyle konuştu: “Bu hizmetler hemen hemen bütün mahallelerimize yapılacaktır. Burada sadece düğün yapılmayacak, bu tesisler, her türlü etkinliğe ev sahipliği yapacak. Destek sizden,  hizmet bizden. Muhtarıma bu kapsamda teşekkür ediyorum, bu hizmetin Şahinlilerle buluşmasında büyük katkı sağladılar. Sosyal tesislerin hayırlı olmasını diliyorum.”

Mahalle Muhtarı Çetin Şahin ise, sosyal tesislerin yapılmasını sağlayan Yatağan Belediye Başkanı Işık’a ve destek veren herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından sosyal tesislerin kurdelesi kesildi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.