İşçiler ucuz kurtuldu

Fethiye ilçesinde narenciye toplama işçisi taşıyan minibüs havanın yağışlı, dikkatsizlik ve yolun kaygan olması nedeniyle devrildi. Kazada yaralanan 15 kişi Fethiye’deki hastanelerde tedavi altına alındı.Fethiye’de sabah...

İşçiler ucuz kurtuldu

Fethiye ilçesinde narenciye toplama işçisi taşıyan minibüs havanın yağışlı, dikkatsizlik ve yolun kaygan olması nedeniyle devrildi. Kazada yaralanan 15 kişi Fethiye’deki hastanelerde tedavi altına alındı.

Fethiye’de sabah saatlerinde Çatalarık Mahallesi ve çevresinden narenciye toplama işçilerini evlerinden alan Ufuk Narin (40) idaresindeki 48 PV 641 plakalı minibüs Ortaca ilçesine hareket etti. Minibüs Fethiye Muğla karayolu yanıklar mahalle köprüsü mevkiinde havanın yağışlı, dikkatsizlik ve yolun kaygan olması nedeniyle yol ortasında devrildi. Kazada yaralanan sürücü Ufuk Narin ile Birlikte Süleyman Acar (18), Necla Binici (23), Mert Çakal (18), Şaban Erkek (41), Adem Acar (37), Songül Erkek (40) Özel Letoon Hastanesine, Fatma Kazan (48), Nurgül Korkmaz (34), Kader Yörük (35), Hülya Sabancı (45), Arife Gökan (53) Fethiye Devlet Hastanesine ve Güler Tan (52), Kemal Tan (58), Emine Karcı (24) Lokman Hekim Esnaf Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı.

Yaralıların büyük çoğunluğu ayakta tedavi edilirken Fethiye Muğla karayolu kısmen trafiğe kapandı. Jandarma ve bölge trafik ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemleri alırken kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. Bazı yaralılar Ortacaya narenciye toplamak için giderken minibüsün kaydığını ve devrildiğini söylediler.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.