İşçi Partisi’nden Saatcı’ya destek ziyareti

İşçi Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı yöneticileri Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek ziyaretinde bulunurken, seçimlerde Saatcı’nın yanında olacaklarını açıkladılar.İşçi Partisi Fethiye ilçe teşkilatı, Fethiye...

İşçi Partisi’nden Saatcı’ya destek ziyareti

İşçi Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı yöneticileri Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek ziyaretinde bulunurken, seçimlerde Saatcı’nın yanında olacaklarını açıkladılar.

İşçi Partisi Fethiye ilçe teşkilatı, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya nezaket ziyarette bulundu. Parti ilçe başkanı Melih Eren ve İşçi Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Ergin Geldikaya’nın gerçekleştirdiği ziyaret samimi ortamda geçti. İşçi partisi İlçe Başkanı Melih Eren, artık birlik ve beraberlik zamanının geldiğini ifade ederek, yurtsever bir adayın yanında olacaklarını ifade etti.

Ziyarette konuşan İşçi Partisi Fethiye İlçe Başkanı Melih Eren, “Behçet Saatcı ile bizim dostluğumuz yaklaşık 25 yıla kadar dayanıyor. Behçet Saatcı’nın yurtseverliğini, dik tavrını takdir ediyoruz. Kendisine de başarılar diliyoruz. Bizler vatan hainlerinin karşısında, yurtseverlerin cephesindeyiz. Bizim parti olarak genel siyasetimizde yerel yönetimleri AKP’den kurtarmaktır. Biz hangi yurtsever adayımız güçlüyse biz onun yanındayız” dedi.

Başkan Saatcı’nın yaptığı hizmetler ve dik duruşunu bildiğini ifade eden İşçi Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Ergin Geldikaya ise, “Ben Değerli Başkanım Behçet Saatcı ile şahsen ilk kez tanışıyorum. Ancak hakkında çok olumlu icraatlarını duyduk. Şuanda vatan elden gitmek üzeredir. Giydiğimiz gömleğin veya düşüncenin önemi yoktur. Bunun içinde omuz birliği yapmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Artık Melih arkadaşımın da ifade ettiği gibi birlik zamanıdır. Hayat bizler için bir duruştur. Ve duruşu sergileyen herkese selam olsun. Sayın Belediye Başkan adayı da belli sıkıntılar yaşamıştır. Ülkemizde gerçekten adil adaletin hüküm sürdüğü, güçlünün değil, haklının haklı olduğu ve adaletin herkese eşit muamele ettiği günlerin gelmesini temenni ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.