İşçi Partisi’nden Acar’a ziyaret

İşçi Partisi (İP) Marmaris İlçe Başkanlığı'na seçilen Hüseyin Erikli ve yönetim kurulu üyeleri, İP İl Başkanı Ertan Yıldırım’la birlikte Belediye Başkanı Ali Acar’ı ziyaret etti.İl Başkanı Ertan Yıldırım, son...

İşçi Partisi’nden Acar’a ziyaret

İşçi Partisi (İP) Marmaris İlçe Başkanlığı'na seçilen Hüseyin Erikli ve yönetim kurulu üyeleri, İP İl Başkanı Ertan Yıldırım’la birlikte Belediye Başkanı Ali Acar’ı ziyaret etti.

İl Başkanı Ertan Yıldırım, son yerel seçimde olduğu gibi 2014 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde de Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek vereceklerini açıkladı. Hüseyin Erikli, “Sizlerle tanışmak ve güçlerimizi birleştirmek amacıyla size geldik. Şahsınız ve beraberinizdeki ekip, Marmaris’e yakışan projelere imza atıyor. Sizleri kutluyor ve teşekkür ediyoruz. Mustafa Kemal Bayrağı Marmaris’te ve tüm yurtta asla inmemeli” dedi.

Başkan Ali Acar da, başarı dileklerini ileterek, “Herkes gönüllü olarak bulunduğu camiada üzerine düşen görevi yapıyor. Güç birliği oluşturmalıyız. Hassas değerleri korumalı ve sahip çıkmalıyız. Birlikte mücadele etmenin gereğini bizlerde biliyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.