İşçi maaşları görüşülüyor

Milas'ta sendika temsilcileri ve belediye 2014 maaşları için masaya oturdu. Hafta boyunca sürecek görüşmelerin önümüzdeki hafta netlik kazanarak sonuçlanması bekleniyor.DİSK Genel İŞ Sendikası ve Milas Belediyesi Milas Belediyesi’nde...

İşçi maaşları görüşülüyor

Milas'ta sendika temsilcileri ve belediye 2014 maaşları için masaya oturdu. Hafta boyunca sürecek görüşmelerin önümüzdeki hafta netlik kazanarak sonuçlanması bekleniyor.

DİSK Genel İŞ Sendikası ve Milas Belediyesi Milas Belediyesi’nde çalışan işçilerin özlük haklarının iyileştirilmesi ve 2014 yılındaki maaşların belirlenmesi amacıyla toplandı.

Milas Belediyesi’nde çalışan işçileri yakında ilgilendiren toplu sözleşme için taraflar görüşmelere başladı. Milas Belediye Başkanlığı’nda oluşturulan toplu sözleşme komisyonu ile DİSK toplu sözleşme komisyonu üyeleri Milas Belediyesi Ana hizmet binası Meclis Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.

Sendika yöneticileri, temsilciler ve belediyenin toplu sözleşme yapmakla yetkili kurulan kurulu karşılıklı görüşmeler halinde olduklarını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yaptığı açıklamada “Bir yandan belediyenin imkanları ve menfaatleri, bir yandan da çalışan işçilerimizin hak ve hukuku dengelenerek bir ortak çözüm yaratma çabası içerisindeyiz. Karşılıklı olarak görüşmeler gayet olgunluk içerisinde geçiyor. Gerek belediye yönetimimiz gerek sendika temsilcisi arkadaşlarımızın görüş ayrılıkları yönünde önemli bir görüş ayrılığı yok. Umuyorum ki bütün maddeler üzerinde mutabakat sağlanacak ve en kısa sürede toplu iş sözleşmemiz imzalanacaktır. Bu hafta olmasa bile önümüzdeki hafta içerisinde çalışmalarımızı tamamlamayı düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.