İşadamlarından Saatcı’ya destek

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya bir destekte Fethiyeli iş adamlarından geldi. Kendi aralarında toplanan bir grup iş adamı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret ederek Saatcı’nın her zaman yanında...

İşadamlarından Saatcı’ya destek

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya bir destekte Fethiyeli iş adamlarından geldi. Kendi aralarında toplanan bir grup iş adamı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret ederek Saatcı’nın her zaman yanında olduklarını söylediler. Aynı zamanda Fethiye İş adamları derneği Başkanlığını yürüten Bilal Sancar, “Hiç kimseyi ayırt etmeden toplumumuzda her türlü sosyal etkinliklere katılmış, desteklemiş bir başkanımızdır. Bizde kendisinin yanında olduğunu söylemek adına buradayız” ifadelerini kullandı.

Saatcı’nın Fethiye’de yaptığı hizmetler ile her kesimin takdirini kazandığını belirten İş adamı Bilal Sancar, “Bizler Behçet beyin bir çayını kahvesini içmek istedik. Herkes yaşananları biliyor. Kendileri uzun yıllardır şehrimizin yöneticisidir. Her durumda, her kesimde Başkanımız herkesimin yanında yer almıştır. Hiç kimseyi ayırt etmeden toplumumuzda her türlü sosyal etkinliklere katılmış, desteklemiş bir başkanımızdır” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hepsi bizim arkadaşımız, kardeşimiz. İfade ettikleri gibi bu bir sahiplenmedir. Bu Behçet Saatcı’nın sahiplenmesi değil, öyle bir şey yok. Ama 15 yıldır değişim ve gelişim yakalayan bir şehir de yapılanların sahiplenmesidir. Ve bunun devamını istemektir. Bundan daha doğal bir şey yok” dedi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.