İşadamına çirkin tuzak

Milas’ta, bir işadamını tuzağa düşürüp çıplak görüntülerini çektikten sonra 200 bin lira isteyen aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.Milas’ta, bir işletmecinin çıplak görüntülerini...

İşadamına çirkin tuzak

Milas’ta, bir işadamını tuzağa düşürüp çıplak görüntülerini çektikten sonra 200 bin lira isteyen aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

Milas’ta, bir işletmecinin çıplak görüntülerini çekerek şantaj yaptıkları ileri sürülen 3’ü bayan 9 kişi yakalandı.

M.Y. adlı esnafla cep telefonu mesajıyla tanışan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin bayan öğrencisi C.B, bir süre sonra buluşmak istedi. Milas’ın Savran köyü yakınlarında meydana gelen olayda M.Y’e silah zoruyla cinsel saldırıda bulunularak çıplak görüntüleri çekildi.

Olayı gerçekleştirilenler görüntülerin internette yayınlanmaması için 200 bin lira istedi. Durumu jandarmaya bildiren M.Y de şikayetçi oldu.

Milas ve Muğla jandarma ekipleri, olayda adı geçen kişileri teknik ve fiziki takibe aldı. Şahısların Muğla merkez ve Köyceğiz’deki evlerine dün düzenlenen operasyonda olayda kullanıldığı tahmin edilen ruhsatsız bir tabanca, bıçak ve dijital ortamda cep telefonu görüntüleri bulundu.

Operasyonda, C.B, P.D ve H.K adlı bayanlar ile C.K, M.V.A, B.A, Ö.İ., B.B ve F.A gözaltına alındı. 75. Yıl Milas Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından zanlılar, cinsel saldırı, gasp, şantaj ve silahlı yağma gibi suçlardan adliyeye getirildi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.