İş makinesinin altında kalan işçi öldü

Datça’da meydana gelen iş kazasında kullandığı forklifin altında kalan işçi hayatını kaybetti.Datça’da bir iş yerinde iş makinesi operatörü olarak çalışan Mustafa Ünüvar ( 46 ), bugün inşaata gelen malzemeleri indirmek...

İş makinesinin altında kalan işçi öldü

Datça’da meydana gelen iş kazasında kullandığı forklifin altında kalan işçi hayatını kaybetti.

Datça’da bir iş yerinde iş makinesi operatörü olarak çalışan Mustafa Ünüvar ( 46 ), bugün inşaata gelen malzemeleri indirmek için kullandığı forkliftle işyerine geldi. Burada inşaat malzemelerini boşaltan Mustafa Ünüvar, tekrar işyerine dönmek için yola çıktı. Ünüvar, Datça girişinde bulunan eğimli yoldan aşağıya doğru inerken kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybedince forklif yol kenarına devrildi.

Kullandığı aracın altında sıkışan Mustafa Ünüvar, feci şekilde hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcısının incelemelerin ardından iş makinası başka bir iş makinesi tarafından kaldırılarak altında hayatını kaybeden Mustafa Ünüvar’ın cansız bedeni çıkarıldı. Ünivar’ın cenazesi Datça Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili olarak cumhuriyet savcılığı soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.