İş-Kur İletişim Masası açıldı

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer Menteşe Sınırsızlık Meydanında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘İletişim Masası’ açılışına katıldı. Vali Güvençer ardından, Teknik ve Endüstri...

İş-Kur İletişim Masası açıldı

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer Menteşe Sınırsızlık Meydanında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘İletişim Masası’ açılışına katıldı. Vali Güvençer ardından, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde öğrencilere yönelik yapılan İş Arama Becerileri Semineri’ne katıldı. Vali Güvençer’in yanı sıra açılışa Vali Yardımcısı Sebahattin Kapucu, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü H. İlyas Sarıyerli ve Defterdar Mustafa Kılıçaslan da katıldı.

Vali Güvençer İletişim Masası hakkında bilgi alırken, Çalışma ve İş Kur Müdürü İlyas Sarıyerli, İletişim Masası kanalıyla, iş arayan daha fazla vatandaşa ulaşmak istediklerini söylerken süreç hakkında da bilgi verdi. Vali Güvençer ardından Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde iş ve meslek danışmanı Fatih Akkoyunlu tarafından verilen İş Arama Becerileri Semineri’ne katıldı.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün çalışmaları ile ilgili bilgi veren Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü H. İlyas Sarıyerli: “Biz Çalışma ve İş Kurumu olarak okullarda dünyada ikinci örnek yayın olan Meslek Seçimine Destek Dergisi dağıtımı yapıyoruz. Bu dergiyi dağıtmamızın ve İş Arama Becerileri Semineri’nin amacı; meslek seçimin önemi, işe müracaat etme, işe alım süreci, kurslar, işsizlik, iş sağlığı, iş verenler gibi konularda öğrencilerimize bilgi vermek” dedi.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.