İŞ-KUR esnaf ziyaretleri sürüyor

Muğla Çalışma ve İş Kurumu Muğla İl Müdürü İlyas Sarıyerli, daha önce çarşı esnafına yaptığı ziyaretlerin ardından bu defa sanayi esnafını ziyaret etti.Beraberinde Kurum Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürleri ile...

İŞ-KUR esnaf ziyaretleri sürüyor

Muğla Çalışma ve İş Kurumu Muğla İl Müdürü İlyas Sarıyerli, daha önce çarşı esnafına yaptığı ziyaretlerin ardından bu defa sanayi esnafını ziyaret etti.

Beraberinde Kurum Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürleri ile sanayi esnafını ziyaret eden İlyas Sarıyerli, il merkezindeki esnafları daha önce tek tek ziyaret ettiğini belirterek, “Sanayi esnafı da bizim için önemli. Sanayi esnafımızın da istek ve önerilerini dikkat almak için sanayi esnaflarımız ile bir araya geliyoruz. Mümkün olduğunca her esnafımızı ziyaret ederek, onların eleman konusunda yaşadıkları sıkıntıları ve önerilerini almak istiyoruz" dedi.

Muğla Merkez dışında ilçelerde de yine Çalışma ve İş Kurumu Muğla İl Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin bulunduğunu belirterek bu ekipler tarafından da zaman zaman esnaf ziyaretlerin gerçekleştirildiğini açıkladı.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.