İş Gücü Piyasası araştırılıyor

Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Muğla’da gernçekleştirilecek olan İş Gücü Piyasa Analizi çalışmaları çerçevesinde bin 330 işyeri ziyaret edilecek.Çalışma ile ilgili olarak İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden...

İş Gücü Piyasası araştırılıyor

Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Muğla’da gernçekleştirilecek olan İş Gücü Piyasa Analizi çalışmaları çerçevesinde bin 330 işyeri ziyaret edilecek.

Çalışma ile ilgili olarak İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirme açıklamasında şöyle denildi: “Bilindiği gibi “İşgücü piyasası verilerini, yerel ve ulusal bazda derlemek, analiz etmek, yorumlamak ve yayınlamak, işgücü piyasası bilgi danışma kurulunu oluşturmak ve kurul çalışmalarını koordine etmek, işgücü arz ve talebin belirlenmesine yönelik işgücü analizlerini yapmak, yaptırmak” Müdürlüğümüzün görevleri arasında sayılmıştır. Kurum Kanunumuz ve Kurumumuz 2013-2017 Stratejik Planı gereği yerel düzeyde en az bir defa, Türkiye genelinde ise iki defa İşgücü Piyasası Analizi (İPA) gerçekleştirmektedir. Bu itibarla, 2016 yılı İşgücü Piyasası Analizi (İPA) alan çalışması İl Müdürlüğümüzce 08 Nisan -06 Mayıs 2016 tarihleri arasında 1.330 işyerinde gerçekleştirilecektir.”

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.