İpekçi’den hastane imkanlarına tepki

Bodrum ilçesinde, zehirlenerek hastaneye kaldırılan ünlü modacı Cemil İpekçi bugün yine tedavi için geldiği hastane önünde ateş püskürdü. İpekçi, doktorlar, çalışanlar iyi fakat hastanedeki imkanlar yetersiz, adeta...

İpekçi’den hastane imkanlarına tepki

Bodrum ilçesinde, zehirlenerek hastaneye kaldırılan ünlü modacı Cemil İpekçi bugün yine tedavi için geldiği hastane önünde ateş püskürdü. İpekçi, doktorlar, çalışanlar iyi fakat hastanedeki imkanlar yetersiz, adeta bir kasaba hastanesi gibi.” Dedi.

Bodrum’da yaşayan modacı Cemil İpekçi, geçen günlerde aniden rahatsızlanarak yakın koruması tarafından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bugün tekrar hastaneye gelen ünlü modacı tedavi gördükten sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Nasıl bir böceğin kendini ısırdığını bilmediğini söyleyen İpekçi, şöyle konuştu: “Tam denize girerken ne olduğu henüz belli olmayan bir böcek soktu. Birkaç gündür hastaneye gelip serum yiyorum. Ben şimdi halk plajında denize girmenin bedelini mi ödüyorum. Yarın tekrar geleceğim kontrole çünkü böceğin ne olduğu belli değil. Kan tahlilinde de çıkmadı. Düşünün biz buralarda denize giriyoruz, kahve içiyoruz, oturuyoruz. Bu zehirle alerjik bir bünye olsa belki de ölebilirsin. Deniz kenarlarını bırakın sokakların içleri de kaynıyor. Çünkü bütün o çöp kutularının, çöpünü alıyorlar ama onu yıkamadıkları için o çöp kutularının içindeki bütün bakterilerde doluşuyor etrafa. Ve o bakterilerin içinden çocuklarımız geçiyor.”

“Sağlıkları için protesto yapmıyorlar”

İpekçi, vatandaşların bir park için sokaklara döküldüğünü ama sağlıkları için hiçbir şey yapmadıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Ben bir vatandaşım ve emekliyim. Şöhret olabilirim. Ama niye ben emekliyim özel bir hastaneye gideyim. Senelerce sigortamı ödemişim tabi ki devlet hastaneme geleceğim. Devlet hastanesine geldiğinizde doktorlarda çok iyi, hemşirelerde çok iyi ama verilen imkan koca Bodrum için sanki bir kasaba hastanesi gibi. Halkımdan rica ediyorum bunlar çok boş şeyler kim Cumhurbaşkanı, kim iktidar. Hangisi gelirse gelsin biz değişmediğimiz sürece bunlara esas protestoları bunun için yapalım. Bir meydan için vatandaşlar dünya protestosu yaptılar sağlıkları için yapmıyorlar. Nasıl bir milletiz biz. Şu acımın hakkını helal etmiyorum.”

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.