İpekçi, kitabını Bodrum’da tanıttı

Ünlü Modacı Cemil İpekçi, Bodrum ilçesinde yeni kitabını imzaladı.Moda dünyasının tanınmış ismi Cemil İpekçi, hayatının büyük bölümünü geçirdiği Bodrum’da yazdığı "Beni Affedin" isimli kitabının tanıtımı...

İpekçi, kitabını Bodrum’da tanıttı

Ünlü Modacı Cemil İpekçi, Bodrum ilçesinde yeni kitabını imzaladı.

Moda dünyasının tanınmış ismi Cemil İpekçi, hayatının büyük bölümünü geçirdiği Bodrum’da yazdığı "Beni Affedin" isimli kitabının tanıtımı için Midtown Alışveriş Merkezi'nde bulunan D&R’da imza günü etkinliği düzenledi. Hayatını ve isyanlarını konu aldığı deneme türü kitabında İpekçi, otuzlu yaşlarda tanıştığı Sanat Güneşi Zeki Müren ile anılarına da değindi.

Yoğun ilgi gösterilen etkinlik, söyleşi ile başladı. Cemil İpekçi, senelerdir içinin çok dolu olduğunu belirterek, “Kitabı yazarken satış amaçlı yazmadım. Yıllardır boşaltmak istiyordum, ne giysilerle ne resimlerle onu boşaltamıyordum. En iyi şeklinin yazı yazmak olduğunu buldum. Affedin Beni, çok kalın olmayan bir kitap da olsa ilk olarak çıktı. Bunun arkasından ikinci kitabımı yazıyorum. Doğduğum günden bugüne kadar yaşamımda gördüklerim, duyduklarım, hissettiklerimi yazdığım dört kitap var. 4 kitap olabiliyor, hayatımı bir kitaba sığdıramadım. Affedin Beni, ironik bir şey. Affedin beni derken acaba 'beni mi affedin', 'kendinizi mi yargılayın' diye kitapta görüyorsunuz. Ben yaşamımda saçmalamaktan, hata yapmaktan korkmadım” dedi.65 yaşındaki modacı, söyleşinin ardından sevenlerine kitaplarını imzaladı.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.