Internet salonu işletmecilerine sertifika

Fethiye’de faaliyet gösteren internet salonu işletmecilerine yönelik düzenlenen eğitimi başarıyla tamamlayan 30 işletmeci sertifikalarını törenle aldı.İnternet toplu kullanım sağlayıcıları hakkında yönetmelik gereği Fethiye...

Internet salonu işletmecilerine sertifika

Fethiye’de faaliyet gösteren internet salonu işletmecilerine yönelik düzenlenen eğitimi başarıyla tamamlayan 30 işletmeci sertifikalarını törenle aldı.

İnternet toplu kullanım sağlayıcıları hakkında yönetmelik gereği Fethiye mülki sınırları içersinde faaliyet gösteren internet salonu sahibi ve sorumlu müdürlerine 26 ve 30 Kasım tarihleri arasında kaymakamlık toplantı salonunda 30 saat eğitim verildi. Bu eğitimi başarı ile bitiren 30 işletmeciye sertifikaları kaymakamlık toplantı salonunda törenle teslim edildi.

İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcıları Hakkında Yönetmeliğin 8. maddesi 2. fıkrasında “İzin belgesi sahibi veya sorumlu müdürlere mülki idare amirliklerince yılda bir kez bilgilendirme eğitimi verilmesi” kapsamında Fethiye’de eğitim semineri verildi.

Eğitim seminerinde; Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni Sedat Aksoy ve Cem Kara, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Polis Memuru Musa Yeşilot ve Fethiye Belediyesi’nden Zabıta Görevlisi Gökhan Dirlik eğitmen olarak görev aldılar. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen sertifika töreninde kursiyerler sertifikalarını Fethiye Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necla Yıldız ile Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin ve eğitim semineri öğretmenlerinden aldılar.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.