İnönü Bulvarı’nda İlginç Kaza

Yatağan ilçesinde yapımı süren İnönü Bulvarı’nda cuma ve pazar günü meydana gelen iki trafik kazası, ekipleri şaşırttı.Yapımı süren İnönü Bulvarı’nda, hafta sonu iki ilginç kaza meydana geldi. Kazalardan birinde bir...

İnönü Bulvarı’nda İlginç Kaza

Yatağan ilçesinde yapımı süren İnönü Bulvarı’nda cuma ve pazar günü meydana gelen iki trafik kazası, ekipleri şaşırttı.

Yapımı süren İnönü Bulvarı’nda, hafta sonu iki ilginç kaza meydana geldi. Kazalardan birinde bir kişi yaralanırken, diğer kazada şans eseri yaralanan olmadı. Ama kazaların oluş şekilleri, şaşkınlığa sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, cuma günü akşam saatlerinde Milas ilçesinde tartışmaya başlayan iki kişiden biri, aracına binerek kaçmaya çalıştı. Tartıştığı kişinin de kaçan kişiyi yakalamak istemesiyle kovalamacaya dönen olay, Yatağan ilçesine kadar sürdü. Otogar mevkisinde duran iki araçtan inenler, tartışmalarına kaldığı yerden devam etmeye başladı. Bu sırada, kovalamaca sırasında kovalanan kişi Milas’taki bir arkadaşından destek istedi. İnönü Bulvarı’nda tartışan iki kişiye yetişen sürücü ise, minibüsün direksiyon hakimiyetini kaybederek tartışanlardan birine çarptı. Kazanın şokuyla paniğe kapılan minibüs sürücüsü, olay yerinden kaçarken, olay yerine ulaşan polis ekiplerinin sıkı çalışması sonucunda kısa süre içerisinde yakalandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı vatandaşa ilk müdahalesinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan, bir diğer kaza da, pazar gece yarısı, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu sırada, İnönü Bulvarı Blok Evler Mevkisinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Milas istikametine seyir halindeki otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki uyarı tabelalarına çarptı ve takla atmaya başladı. Refüjdeki metal çitlere çarparak durabilen aracın sürücüsü ve yanındaki, kazadan yara almadan kurtuldu. Kazanın ardından olay yerinden ayrılan kazazedelerin hemen ardından olay yerine polis ekipleri geldi.

Ekipler, araç sürücüsü ve yanındaki vatandaşı olay yeri çevresinde arayarak ulaşmaya çalıştı. Kazazedelerin olay yerinden ayrıldığını belirleyen ekipler, araç içerisinde çok sayıda içki şişesi olduğunu fark etti.

Polis ekipleri tarafından çağrılan çekiciyle kaldırılan otomobilin ardından, ekipleri kaza yapan aracın sürücüsüne ve yanındakine ulaşmak için çalışma başlattı.

Mustafa AKTAŞ

Bu haber toplam 146 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.