İNÖNÜ BULVARI ÇALIŞMALARI

Yapımı devam eden Yatağan ilçesi İnönü Bulvarı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Ocak ayında tamamlanması planlanan yolun kenarlarına döşenecek kaldırım taşları, belediyenin ve bölgedeki vatandaşların isteği doğrultusunda...

İNÖNÜ BULVARI ÇALIŞMALARI

Yapımı devam eden Yatağan ilçesi İnönü Bulvarı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Ocak ayında tamamlanması planlanan yolun kenarlarına döşenecek kaldırım taşları, belediyenin ve bölgedeki vatandaşların isteği doğrultusunda yeniden belirlendi.

Yatağan ilçesinde yapımına başlanan ve her türlü hava şartına rağmen aralıksız yapımı süren İnönü Bulvarı’nda asfaltlama çalışmasının yanında, kaldırım ve altyapı çalışmaları da sürüyor.

Yüklenici firma tarafından Halk Eğitim Merkezi önündeki alanda 3 farklı kaldırım modellemesi yapılırken, Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli, bu alana gelerek incelemelerde bulundu.

Yolun kenarlarına yapılacak kaldırımların modelinin karara bağlandığı görüşmede, Yatağan Belediyesi ve bölgedeki vatandaşlar, isteklerini Gönenli’ ye iletti.

Talepleri dinleyen Gönenli, İnönü Bulvarı’nda olabildiğince vatandaşların mağdur edilmemesi için uğraş verdiklerini belirtti.

Yatağan Belediye Başkanı Toksöz ise “Kaymakamımız, Bölge müdürümüz ve bölgedeki vatandaşlarımızla birlikte İnönü Bulvarı’nda uygulanacak kaldırım modelini belirledik. Burada üç farklı modelleme vardı. Vatandaşlarımızla fikir alışverişi yaparak birini belirledik ve ekipler ADM Elektrik Dağıtım'ın elektrik hattını yer altına almasının ardından, en kısa süre içerisinde bunu uygulamaya başlayacak. Ayrıca peyzaj konusunda görüştük. Yatağan’ın yeni yüzü olacak İnönü Bulvarımız'ın peyzajından aydınlatmasına kadar yoldan geçenleri mest edecek bir güzelliğe kavuşturacağız. İnşallah ocak ayı başında da Yatağan’ın mizacının değiştirecek olan projemizi tamamlamış olacağız” diye konuştu.

Mustafa AKTAŞ

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.