İngiltere Büyükelçisi’nden veda ziyareti

İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi David Norman Reddaway görevinin son aylarında olması nedeniyle Bodrum ilçesindeki resmi makamları ziyaret ederek veda etti.İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi David Norman Reddaway tatil için geldiği...

İngiltere Büyükelçisi’nden veda ziyareti

İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi David Norman Reddaway görevinin son aylarında olması nedeniyle Bodrum ilçesindeki resmi makamları ziyaret ederek veda etti.

İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi David Norman Reddaway tatil için geldiği Bodrum’da Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret etti. Görevinin son aylarında olduğunu belirten Reddaway Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a veda ziyaretinde bulundu. Bodrum’a tatil gelen İngiltere büyük elçisi Reddaway “Bodrum bizim için oldukça önemli ve benim çok sevdiğim bir yer. Bodrum’a gelmişken Sayın Kaymakamımızı ziyaret etmemek olmaz. Emekliliğim sebebi ile görevim yakında sona erecek. Bodrum’a veda etmek için geldim” dedi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada: “İngiltere Ankara Büyükelçisi Sayın David Norman Reddaway görev süresinin sonuna yaklaşması sebebi ile bizleri ziyaret etti. Kendisi Bodrum’un kendileri için çok değerli olduğunu bizlere söyledi. Bizlerde bu ziyaretten çok memnun kaldık. Türkiye İngiltere arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için çok önemli hizmetler yaptı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reddaway daha sonra remi makamları gezmeye devam ederek Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Bodrum emniyet Müdürü Ömer Akgün ile de görüşen Reddaway, Akgün’ede veda etmesinin ardından birkaç gün daha tatil yapacağını söyledi.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.