İngilizlerle güler yüzlü çay sohbeti

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe turu için gelen İngiliz turist kafilesini belediyede misafir etti. İngilizlere çay ısmarlayıp sohbet eden Gümüş, Menteşe’nin kültür turizmini geliştirmek ve kent merkezinin...

İngilizlerle güler yüzlü çay sohbeti

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe turu için gelen İngiliz turist kafilesini belediyede misafir etti. İngilizlere çay ısmarlayıp sohbet eden Gümüş, Menteşe’nin kültür turizmini geliştirmek ve kent merkezinin turizmden daha fazla pay alması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Kültür turizmi kapsamında Menteşe’ye gelen İngiliz turist kafilesi, Belediye binasını ziyaret ederek Başkan Gümüş ile bir araya geldiler. Ziyarette Başkan Gümüş, İngiliz turist kafilesiyle çay içip, sohbet etti.

Kültür turizminin başkenti Menteşe, her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçemizi ziyarete gelen İngiliz turist kafilesi, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile bir araya gelerek, sohbet ettiler. İngiliz turistler Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve belediye personelinin kendilerini misafir etmelerinden ve güleryüzlü karşılamalarından dolayı memnunluk duydukların belirterek teşekkür ettiler.

Ziyarette turist kafilesiyle birlikte çay içip sohbet eden Başkan Gümüş, “Menteşe, tarihi evleri, sokakları, Saburhanesi, arastasıyla bir kültür kenti. Çalışmalarımızı ve projelerimizi bu doğrultuda hayata geçirerek, ilçemizi kültür turizminde bir marka kent yapmayı hedefliyoruz. Bugün de ilçemizi ziyarete gelen İngiliz turist kafilesini ağırladık. Dünyanın dört bir yanında ilçemize gelen misafirlerimizi en şekilde ağırlamaya, onlara ilçemizi tarihi ve turistlik yerlerini tanıtmaya devam edeceğiz. “ dedi.

Misafirperverlik nedeniyle Başkan Gümüş’e teşekkür eden İngiliz turistler, daha sonra Menteşe Kültür evini ziyaret ettiler.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.