İngilizlerden amatör futbola destek

Fethiye’nin Çalış Plajı bölgesinde yerleşik olarak yaşayan İngiliz uyruklu vatandaşlar, Muğla Amatör Lig takımlarından Günlükbaşıspor’a forma takımı ile yağmurluk desteğinde bulundu.Bu jest üzerine Günlükbaşıspor...

İngilizlerden amatör futbola destek

Fethiye’nin Çalış Plajı bölgesinde yerleşik olarak yaşayan İngiliz uyruklu vatandaşlar, Muğla Amatör Lig takımlarından Günlükbaşıspor’a forma takımı ile yağmurluk desteğinde bulundu.

Bu jest üzerine Günlükbaşıspor Kulüp Yönetimi de dört İngiliz için üzerlerin de isimlerinin yazılı olduğu sarı lacivert formaları hediye ettiler. İngiliz uyruklu Kevin Dennıs, Mick Mcaucgy, Graham Whitaker ce Rod Freman Muğla 2. Amatör C Gurubunda Mücadele eden mahallelerinin takımı Günlükbaşıspor için 25 takım forma ve yağmurluk yaptırdı. Bu jest üzerine Günlükbaşıspor Başkanı Ali Kaçar, Çalış Turizm tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri İngiliz Vatandaşlarının isimleri yazılı Günlükbaşıspor formasını hediye etti.

Bu desteklerinden dolayı İngilizlere teşekkür eden Mete Ay “Çalış Çocuklara yardım Derneği Günlükbaşıspor Kulübümüze de 25 Takım Forma ve yağmurluk yaptırmıştır. Eğitime destek veren Çocuklara yardım eden bu dernek Günlükbaşıspor Kulübümüzü de unutmamıştır. Kulüp Yönetimimiz bu dernek üyelerine bir jest yapmaktadır. Üzerlerinde isimleri bulunan formaları teslim ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.