İngilizler hüsrana uğradı

Brezilya’da devam eden Dünya Kupası maçlarında birbirinden ilginç sonuçlar alınırken, tatilini Muğla ve çevresinde tatilini geçirmekte olan turistler de milli takımlarının maçlarını televizyondan takip ediyorlar.Ortaca ilçesine...

İngilizler hüsrana uğradı

Brezilya’da devam eden Dünya Kupası maçlarında birbirinden ilginç sonuçlar alınırken, tatilini Muğla ve çevresinde tatilini geçirmekte olan turistler de milli takımlarının maçlarını televizyondan takip ediyorlar.

Ortaca ilçesine bağlı Dalyan mahallesine, yoğun olarak gelen İngiliz vatandaşları için esnaflar dev İngiliz bayrağı açtı. Dünya Kupası’nın grup maçlarında Uruguay karşısında mağlup olan İngiltere, bir üst tura gitme şansını yitirirken, Dalyan beldesinin merkezinde açılan İngiliz bayrakları İngilizlere şans getirmedi. Bar ve kafeleri  dolduran İngiliz vatandaşlar, Uruguay’ın aldığı galibiyet sonrası üzüntüye boğuldu.

Mağlubiyet sonrası büyük bir üzüntü yaşayan İngilizler, “Hem üzüldük hem sevindik. Çünkü oradaki İngiliz vatandaşların Brezilya maceraları bitti, Brezilyayı bırakıp Türkiye’ye gelebilirler. Bizim buradaki tatilimiz devam edecek. Maç için buraya dev bayrağımızı astık. Üzgünüz” dedi.

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.