İngilizle kaçan Türk genci suskunluğunu bozdu

Marmaris ilçesinde, 16 yaşındaki İngiliz Faye Jones'la kayıplara karışan ve polis operasyonuyla yakalanan Türk genci Murat Can Ertani, suskunluğunu bozdu. Marmaris'e annesiyle tatile gelen 16 yaşındaki İngiliz Faye Jones'la...

İngilizle kaçan Türk genci suskunluğunu bozdu

Marmaris ilçesinde, 16 yaşındaki İngiliz Faye Jones'la kayıplara karışan ve polis operasyonuyla yakalanan Türk genci Murat Can Ertani, suskunluğunu bozdu. 

Marmaris'e annesiyle tatile gelen 16 yaşındaki İngiliz Faye Jones'la kayıplara karışan Murat Can Ertani, genç kızla Muğla'da yakalanmıştı. İngiliz basınında da geniş yer bulan ve çeşitli iddiaların ortaya atıldığı olayın ardından Murat Can Ertani suskunluğunu bozdu.

İngiliz Faye Jones'la sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden tanıştıklarını söyleyen Ertani, "Faye ile internet üzerinde tanıştık kendisi daha önce beni barlar sokağında gördüğünü söyledi. Bir yıldan beri internet üzerinden konuşuyorduk. En son geldiğinde de Marmaris'te görüştük" dedi.

“Yaşının küçük olduğunu gazetelerden öğrendim”

Faye Jones'un 16 yaşında olduğunu gazeteler ve haberlerden öğrendiğini söyleyen Ertani, "Faye bana 19 yaşında olduğunu söyledi. 16 yaşında olduğunu gazetelerden öğrendim. Kendisiyle beraberken annesi ona çocuk gibi davranıyordu. Ona da bu durumu söyledim ben çocuk bakıcısı değilim dedim. Sana da çocuk gibi davranıyorlar dedim. Daha sonra kendisi de gel beni al götür dedi" diye konuştu.

Ertani, polisin kendisini aradığını öğrenince korktuğunu söyleyerek, "Polisin her tarafta bizi aradığını duyunca ben de çekindim. Polisler bütün arkadaşlarıma beni sormuşlar. Polisler de çok kapsamlı çalıştılar. Bir maceraya atıldık ve Marmaris'ten kaçtık" dedi.

“Ben mağdur oldum”

Kaçma olayından sonra kendisi hakkında yanlış şeyler söylenildiğini ve yazıldığını dile getiren Ertani, "Olaydan sonra herkes benim hakkımda konuşmaya başladı. Benim hakkımda yalan yanlış kötü şeyler söylenmeye başladı. Annem keşke ölseydi benim öyle bir oğlum yok demiş güya. Annem asla böyle bir şey söylemedi. Olaylar tamamen abartılıp çarpıtılıyor. Beni suçlu gibi gösteriyorlar ancak asıl olayda mağdur olan taraf benim. Benden korkup benle kaçtığı söylentileri yalandır. Benden korksa beni otelin önünde beklemezdi benimle gelmek için. Bu olaydan sonra bana mesaj attı tekrar nasılsın diye ben de mesajına cevap vermedim" diye konuştu.

Marmaris'e tatile gelen İngiliz, 16 yaşındaki Faye Jones'un Türk bir garsonla kayıplara karışması İngiliz basınında büyük yankı buldu. İngiliz Daily Telegraph gazetesi, Daily Mail gazetesi, Sun Gazetesi olaya gazetelerinde geniş yer verdi. Ayrıca İngiliz Sun gazetesi, Faye Jones'un bulunması için bilgi sahibi olanlara 2 bin Sterlin para ödülü koymuştu.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.