İngiliz turistte artış beklentisi

Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) 04-07 Kasım tarihleri arasında Londra’da düzenlenen World Travel Market turizm fuarına katıldı. 190 ülke ve 5 bin 120 destinasyonun katıldığı fuar dünyanın her yerinden gelen 48 bin...

İngiliz turistte artış beklentisi

Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) 04-07 Kasım tarihleri arasında Londra’da düzenlenen World Travel Market turizm fuarına katıldı. 190 ülke ve 5 bin 120 destinasyonun katıldığı fuar dünyanın her yerinden gelen 48 bin turizm profesyonelinin buluşma noktası oldu.

Ekim ayında katıldıkları Fransa, Rusya, İtalya ve Çin Turizm Fuarları’ndan sonra Bodrum’un en önemli pazarlarından biri olan İngiltere’de de Bodrum’un tanıtıldığını ve tur operatörleriyle görüşmeler yapıldığını belirten Bodrum Belediyesi ve BOYTAV Başkanı Mehmet Kocadon, “Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ömer Çelik Bodrum standımızı ziyaret ederek başarılar diledi. BOYTAV Üyesi Milas-Bodrum Havalimanı Müdür Yardımcısı ve ekibi ile birlikte Bodrum’daki otellerin müdürleri ve işletmecileri Bodrum’a gelecek turist sayısını arttırmak için tur operatörleri ile görüşmelerde bulundular. İngiltere pazarında son yıllarda meydana gelen düşüşün durdurulması ve yüzde 5’lik bir artışın sağlanması amacıyla 2014 Mayıs ayında Manchester şehrinde BOYTAV ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Londra Turizm Müşavirliği işbirliğinde İngiltere’de faaliyet gösteren tur operatörleri, turizm yazar ve gazetecileri, İngiltere ile çalışan otel sahipleri ve genel müdürlerinin katılımıyla Bodrum’da workshop düzenlenecek” dedi.

Bu haber toplam 41 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.