İngiliz turiste by-pass

İngiliz uyruklu Colin James Cole yaklaşık 8 yıl önce Türkiye’ye tatil amaçlı geldi ve doğasına hayran kalarak yerleşme kararı alarak geri döndü.Yerleşim yeri olarak Köyceğiz’i  seçen Cole, ürolojik muayene amaçlı...

İngiliz turiste by-pass

İngiliz uyruklu Colin James Cole yaklaşık 8 yıl önce Türkiye’ye tatil amaçlı geldi ve doğasına hayran kalarak yerleşme kararı alarak geri döndü.

Yerleşim yeri olarak Köyceğiz’i  seçen Cole, ürolojik muayene amaçlı önce Özel Yücelen Ortaca  Hastanesine sonra da Muğla’ya başvurdu.

Yapılan tetkikler sonucu ameliyat olabilmesi için kardiyolojik açıdan da değerlendirilmesi istenen hastaya Dr. Şahin Aydın tarafından anjio yapıldı.

Anjio sonrası 4 damarı tıkalı olan ve kalp kapakçığında problem görülen İngiliz hastaya by-pass  ve kapak değişimi ameliyatı uygun görüldü.

Ameliyatı başarılı geçen Colin Cole, hastaneden taburcu olurken “ Op. Dr. Hakan Filizoğlu ve Op. Dr. Erol Bahtiyar’a, tüm anjio, ameliyathane, hemşirelere, çalışanlara teşekkür ediyorum. Beni sağlığıma kavuşturdunuz şimdi üroloji ameliyatımı olmak için gün sayıyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. 

Bu haber toplam 149 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.