İngiliz kız şikayetçi olmadı

Marmaris ilçesine annesi ile tatile gelen ve geçen hafta kaçırıldığı ileri sürülen 16 yaşındaki İngiliz turist F.C., ifadesi alındıktan sonra annesi Rhonda Jones’a teslim edildi. Şikayetçi olmayan F.C.’nin erkek arkadaşı...

İngiliz kız şikayetçi olmadı

Marmaris ilçesine annesi ile tatile gelen ve geçen hafta kaçırıldığı ileri sürülen 16 yaşındaki İngiliz turist F.C., ifadesi alındıktan sonra annesi Rhonda Jones’a teslim edildi. Şikayetçi olmayan F.C.’nin erkek arkadaşı ile kesinlikle cinsel ilişkiye girmediğine ilişkin kendi el yazısı ile tutanak tutulduğu öğrenildi.

Marmaris ilçesinde barmenlik yapan M.C.E. ile 2 yıldır sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yazışan İngiliz F.C., Marmaris’e geldikten sonra yine Türk erkek arkadaşı M.C.E. ile buluştu. 11 Temmuz Perşembe günü tatili sona eren İngiliz kız, ailesi ile gitmek yerine erkek arkadaşı ile kaçarak kayıplara karıştı. Marmaris Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan tüm aramalara ve MOBESE kameralarının incelenmesine rağmen İngiliz kız ve Türk erkek arkadaşı bulunamadı. Barmen gencin cep telefonunu takibe alan Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kötekli Mahallesi’nde sokakta el ele dolaşırken iki genci yakaladı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’ne getirilen 16 yaşındaki İngiliz F.C.’nin ifadesi alındı. Anne Rhonda Jones, kızının erkek arkadaşı Türk barmen M.C.E’den şikayetçi olmasına rağmen, F.C. erkek arkadaşından şikayetçi olmadı. Muğla Çocuk Şube’de yaklaşık 3 saat ifadesi alınan F.C.’nin, erkek arkadaşından şikayetçi olmadığını, kendi rızası ile kaçtıklarını söylediği ileri sürüldü. F.C.’nin ifadesinde cinsel ilişkiye girip girmediği konusunda yazılı ifade tutanağı tutulduğu da öğrenildi. Adli Tıp Kurumu’ndan bekaret raporu istemeyen İngiliz kızın, bu isteği de reddettiği ve erkek arkadaşından şikayetçi olmayacağını söylediği öğrenildi. Muğla Çocuk Şube Müdürlüğü’nde yaklaşık 3 saat ifadesi alınan F.C., daha sonra annesi Rhonda Jones ile birlikte Marmaris’e hareket etti.

İngiliz F.C.’nin erkek arkadaşı ile kaçmasının ardından İngiliz basını ise ayağa kalktı. Genç kızın kaçırıldığı iddiası üzerine Muğla’ya gelen The Sun, Daily Mirror ve Daily Mail gazetelerinin muhabir ve foto muhabirlerinden oluşan 6 kişilik ekibin İngiliz kız ile ilgili röportaj yapacakları öğrenildi. İngiliz gazetecilerin kızın ailesinin sigortadan para almaları yönünde haber geçecekleri iddia edildi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.