İNANCIN GÜÇÜ

Günümüzde yaptığımız işlerde ve yapacağımız işlerde, inanmanın zayıf olduğunu, bu yüzden yapılan ve yapılacak her işin sonuca ulaşmadan yarım kaldığını düşünüyorum. Belki de yapacağımız işleri daha özverili...

İNANCIN GÜÇÜ

Günümüzde yaptığımız işlerde ve yapacağımız işlerde, inanmanın zayıf olduğunu, bu yüzden yapılan ve yapılacak her işin sonuca ulaşmadan yarım kaldığını düşünüyorum. Belki de yapacağımız işleri daha özverili ve inanarak yaparsak, daha iyi sonuçlar alacağımız konusunda şüphem yok.

Çünkü insanın doğasında inanma gücü vardır. Bu paha biçilemez hazine.

İnsanın tam olarak beyninde yer almaktadır. Atalarımızın deyimi ile “7 delikli tokmak bunu bilmeyen ahmak” demiştir. Bunun manası şudur, eğer beyninizle inandığınızı kalbiniz ile tasdiklemez iseniz yapacağınız ve yaptığınız her iş geri kalır. İnsan beyni inanmak ile açılır.

İnsan beyninde gözümüzle göremediğimiz şua ışınları mevcuttur. Bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. İnanmanın gücüne örnek verecek olursak, düşünün bir kişide parasal anlamda alacağınız var ve parayı almak için yola çıktığınızda beyin şua ışınları açılır. Sizden önce o kişiye onun farkında olmadan ulaşır, eğer ki siz yolda niyetinizi bozar o adam benim paramı vermez veya alamam gibi bir düşüncelere girerseniz önceden gitmiş olan beyin ve niyet şua ışınları geriye döner ve kapanır. Bu yüzden işiniz sonuçlanmadan yarım kalır, bu bir örnektir.

Bütün işler bu şekilde devam eder. Her insan niyetine göre yaratılır. Niyetten ne zaman vazgeçer veya olumsuz düşüncelere kapılırsanız o zaman yapmak istediğiniz her şey sonuçlanmadan yarım kalır. Bu yüzden niyetlerimizi sağlam tutarak yolumuza devam edelim.

Sonuca ulaşalım, işlerimiz ve yapmak istediklerimiz baştan savma değil düşünerek yapalım.

Niyetimizi sağlam olarak yapalım o zaman başarılı oluruz.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.