İNAN VE AKYER’E PLAKET TAKDİM EDİLDİ

13.Bölge Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası tarafından Hakan İnan ve Levent Akyer’e başarılarından ötürü plaket takdim edildi.Sinem KarakayaBölge Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası Başkanı Hakan İnan ile Muğla Optisyen...

İNAN VE AKYER’E PLAKET TAKDİM EDİLDİ

13.Bölge Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası tarafından Hakan İnan ve Levent Akyer’e başarılarından ötürü plaket takdim edildi.

Sinem Karakaya

  1. Bölge Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası Başkanı Hakan İnan ile Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akyer, Ankara’da yapılan 1. Olağan Genel Kurulda, Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliği Merkez Yönetim Kurulu’na seçildi.

13.Bölge Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası tarafından Hakan İnan ve Levent Akyer’e başarılarından ötürü plaket takdim edildi.

Tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Hakan İnan, “28 Mayıs 2019’da aldığım görevi 18 ay sonra bir üst kademeye görevlendirme olduğu için üzülerek terk etmek zorunda kalıyorum. İçimde buruk bir sevinç var. Odamızı kurarak çok güzel zamanlar geçirdik. Odamızı iyi yerlere getirmeye çalıştık. İlimizdeki bütün meslektaşlarımıza iyi hizmet etmeye çalıştık. Her zaman yönetimde bulunan arkadaşlarımla birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyduk. Geçen 18 ayda asla seviye bozulmadı ve son derece uyumlu yönetim tarzıyla odamıza hizmet etmeye çalıştınız” dedi.

“ÇOK DEĞERLİ İNSANLAR TANIDIK”

Levent Akyer, “Muğla’da Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliği Merkez Yönetim Kurulu’na 2 isimin seçilmesi büyük başarıdır. İstanbul’dan bile bir kişi varken Muğla’dan 2 kişi seçildi. Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odasının Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olup daha sonrada Merkez Birliğimizde görev almatan çok mutluluk duyuyorum. Değerli Başkanım Hakan İnan ile beraber çalıştık ve odayı beraber kurduk. 13 ilçeden çok değerli insanlar tanıdık. Her ayrılış bir hüzündür. Güzel dostlukları bırakıyoruz bu odada. Ankara Merkez Birlikte tüm Türkiye’de mesleğimizi daha üst seviyelere çıkartmak için çalışmaya devam edecğiz. Merkez Birliğinde meslektaşlarımız adına mesleğimizin SGK protokolünü hızlandırıp, eksikliklerimizi tamamlayıp daha üst seviyeye çıkartabiliriz. Biz Ankara’da da olsak her zaman Muğla Odamızla birlikte hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

Öte yandan Hakan İnan’ın yerine boşalan Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası Başkanlığına Sinan Çetinaya getirildi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.