İmam trafik kazasında hayatını kaybetti

Ortaca ilçesinde meydana gelen kazada kullandığı traktör ile kaza yapan cami imamı hayatını kaybetti 2 kişi de yaralandı.Kaza, Yerbelen Mahallesi Sarıgerme kavşağında meydana geldi. Muğla-Fethiye Karayolu Sarıgerme kavşağında...

İmam trafik kazasında hayatını kaybetti

Ortaca ilçesinde meydana gelen kazada kullandığı traktör ile kaza yapan cami imamı hayatını kaybetti 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Yerbelen Mahallesi Sarıgerme kavşağında meydana geldi. Muğla-Fethiye Karayolu Sarıgerme kavşağında Erdinç Arslan (25) yönetimindeki 48 RN 011 plakalı otomobil ile Mevlüt Oklu (50) yönetimindeki 48 K 4817 plakalı traktör çarpıştı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan traktör takla atarak orta refüje devrildi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ağır yaralı Oklu ile otomobil sürücüsü Arslan’ı yapılan ilk müdahalenin ardından Ortaca Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Traktör sürücüsü Oklu, Fethiye Esnaf Hastanesine sevk edildi. Ortaca Merkez Camiinde imam olarak görev yapan Mevlüt Oklu yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 124 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.