İlyas Zeki SP İl Başkanı

2002 yılından beri Saadet Partisi Yatağan İlçe Başkanı olarak görev yapan İlyas Zeki, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakkı Kavas’tan boşalan Muğla İl Başkanlığı’na atandı.Saadet Partisi Muğla İl Başkanı Hakkı...

İlyas Zeki SP İl Başkanı

2002 yılından beri Saadet Partisi Yatağan İlçe Başkanı olarak görev yapan İlyas Zeki, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakkı Kavas’tan boşalan Muğla İl Başkanlığı’na atandı.

Saadet Partisi Muğla İl Başkanı Hakkı Kavas’ın, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıklamasıyla beraber İl Başkanlığı görevinden istifa etmişti. Kavas’tan boşalan makama ise, Saadet Partisi Muğla İl Sözcüsü ve Yatağan İlçe Başkanı İlyas Zeki atandı.

Saadet Partisi Muğla yeni İl Başkanı İlyas Zeki, yaptığı ilk basın açıklamasında, Saadet Partisi’nin Muğla’da birinci parti yapmak için her şeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi. İlyas Zeki, yaptığı açıklamada; “Önce ahlak ve maneviyat diyen 'Halka hizmet, Hakk’a hizmettir' anlayışını ilke edinmiş Milli Görüş’ün tek partisi olan Saadet Partisi’nde böyle bir makama getirilmemden dolayı başta Genel Merkezimize ve ildeki dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bundan önceki İl Başkanıma, değerli hizmetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Amacımız, Saadet Partisi’ni Muğla'da birinci parti yapmaktır. Yeniden büyük Türkiye, yeni bir dünya düzeni ancak Milli Görüş’ün tek partisi olan Saadet Partisi ile mümkündür” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.