İlköğretim haftası törenle kutlandı

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı ve İlköğretim Haftası kutlama töreni Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma programıyla gerçekleştirildi. Coronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen törende İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından...

İlköğretim haftası törenle kutlandı

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı ve İlköğretim Haftası kutlama töreni Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma programıyla gerçekleştirildi. Coronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen törende İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı.

Sinem Karakaya

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı ve İlköğretim Haftası, Coronavirüs tedbirleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunma programı ile sade bir törenle kutlandı.

COVİD-19 tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda personel katılımı ile gerçekleşen törende çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşu’nda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin İlköğretim Haftası mesajı okundu.

“UZUN BİR ARADAN SONRA OKULLAR ÖĞRENCİLERİMİZİN CIVILTISIYLA HAYAT BULACAK”

“İlköğretim Haftası'nı, bu yıl COVİD-19 tedbirleri altında öğrencilerimizden uzakta kutluyoruz” diyen İl Milli Eğitim Müdürü Töre mesajında, “31 Ağustos'ta uzaktan eğitimle başladığımız 2020-2021 eğitim öğretim yılına,  21 Eylül itibariyle aşamalı ve seyreltilmiş yüz yüze eğitimle devam edeceğiz. İlk olarak anasınıfı ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimiz ders başı yapacaklar. Uzun bir aradan sonra okullar; öğrencilerimizin varlığıyla, cıvıltısıyla hayat bulacak, renklenecek. Öğretmenlerimiz ile birlikte öğrencilerimize kavuşacak olmanın özlemi ve heyecanı içerisindeyiz. 2020-2021 eğitim-öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize, çalışanlarımıza ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İlköğretim Hafta'mız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.