İlk turist kafilesi geldi

Ülke ve dünya turizminin önemli merkezlerinin başında gelen Muğla’da turizm sezon hazırlıkları aralıksız olarak sürerken, sezonun ilk turist kafilesi de geldi. Yerli ve yabancı turistlerden oluşan 200 kişilik kafile Bodrum’a...

İlk turist kafilesi geldi

Ülke ve dünya turizminin önemli merkezlerinin başında gelen Muğla’da turizm sezon hazırlıkları aralıksız olarak sürerken, sezonun ilk turist kafilesi de geldi. Yerli ve yabancı turistlerden oluşan 200 kişilik kafile Bodrum’a ayak bastı ve sezon başladı.

Turizmin gözbebeği olan Bodrum’a ilk turist kafilesi geldi. Turizm sezonunu açılmasına bir ay kalmasına rağmen ilk turist kafilesi Gümbet mahallesinde bulunan Royal Arena Otel’e giriş yaptı.

Yaklaşık 200 kişilik yerli ve yabancı turist bölgede hareketliliği sağladı. Sıcak havalarında erken gelmesi ile birlikte yerli ve yabancı turistler erken rezervasyon ile geldikleri otel’de sakin ve sesiz bir tatil yaptı. Erken gelen turizm sezonu ile otel işletmecilerinde yüzü güldü. 12 ay açık olan Royal Arena Otel ise kışın yerli yazın ise yerli yabancı birçok tuirsti otellerinde ağırlıyor.

Kısa bir açıklama yapan otel İşletmecisi Şerif Taşdemir ilk turist kafilesinin geldiğini belirterek “Bodrum’da 12 ay turizm için elimizden gelen tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Bu yıl ilk turist kafilesi erken geldi. Bu bizleri ve çevredeki esnafların yüzünü güldürdü. Eğer Bodrum’da 12 ay turizm olursa Bodrum’da kapalı dükkan kalmaz. 6 ay çalışıp, 6 ay oturmaz kimse herkes 12 ay boyunca para kazanır ve esnaf yaz kış iş yapar. Bunun için öncelikle kültür turizmi yapmamız gerekiyor. Biz otel olarak 12 ay boyunca otelimizi açık tutuyoruz. Bodrum’da yaz kış açık otellerden biride bizim otel. Kışın aktifiteler yaparak ilçeyi canlandırmaya çalışıyoruz” dedi

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.