İlçelerde derbi gerginliği

Ezeli rakiplerin İstanbul’daki maç sonucu Muğla’nın bazı ilçelerinde de gerginliklere neden oldu. Maçın bitiş düdüğü ile sokaklara dökülen Fenerbahçe taraftarı ezeli rakibini yenmenin, Galatasaray ise şampiyonluğu kutlarken...

İlçelerde derbi gerginliği

Ezeli rakiplerin İstanbul’daki maç sonucu Muğla’nın bazı ilçelerinde de gerginliklere neden oldu. Maçın bitiş düdüğü ile sokaklara dökülen Fenerbahçe taraftarı ezeli rakibini yenmenin, Galatasaray ise şampiyonluğu kutlarken zaman zaman gerginlikler yaşandı. Fenerbahçe – Galatasaray derbi maçının ardından Fethiye’de gergin dakikalar yaşandı.

Maçı Fenerbahçe kazanmasına rağmen Sokaklarda hem Galatasaray’lı hem Fenerbahçe’li Taraftarlar kutlama yaptılar. Galatasaray’lı taraftarlar uzun süre Fenerbahçe aleyhinde tezahüratlar yapınca Fenerbahçeli bazı taraftarlar tepki gösterdi. İki grup kavgaya başlayınca Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Ekipleri müdahale etti.

Derbisi sonrası Marmaris'te de iki takım taraftarı arasında gerginlik yaşandı. Marmaris Atatürk Meydanı'na gelen Fenerbahçe taraftarı ile Galatasaray taraftarı karşılaşınca bir anda ortalık gerildi. Şampiyonluğu kutlayan Galatasaraylılar ile galibiyeti kutlayan Fenerbahçeliler arasında başlayan sözlü tartışma bir anda arbedeye dönüştü. Polisin araya girmesiyle kavgaya etmeye başlayan iki grup güçlükle ayrıldı. Marmaris polisi olayları büyümeden önlerken, polis iki takım taraftarın karşı karşıya gelmemesi için uzun uğraş verdi. Galatasaray taraftarlarının arasına giren bazı Fenerbahçe taraftarlarını ise polis uzaklaştırdı. Yoğun güvenlik önemlerinin alındığı Marmaris'te güvenlik güçleri uzun süre iki takım taraftarının karşılaşmaması için uğraş verdi. İki takım taraftarları tezahüratlar eşliğinde kutlamalarına devam ettikten sonra meydandan ayrıldı.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.