İlçe Tarım ek binası açıldı

Bodrum İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ek binası Mumcular’da açıldı. AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, “hizmet binası bölge çiftçileri için büyük bir kazanç olacaktır.” dedi.Bodrum’un Mumcular Mahallesi’nde...

İlçe Tarım ek binası açıldı

Bodrum İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ek binası Mumcular’da açıldı. AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, “hizmet binası bölge çiftçileri için büyük bir kazanç olacaktır.” dedi.

Bodrum’un Mumcular Mahallesi’nde toplam 20 mahalledeki üreticilere hizmet getirecek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ek binası açıldı. Açılışa, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras katıldı.

Törene konuşma yapan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, “Bu bölgede Köy Grup Teknisyenliği binası olarak hizmet veren binamızın, üreticilerimizin talepleri ve tadilatının tamamlanması ile tekrar hizmete açılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Yerinden hizmet yapılması, üreticilerimizin vakit kaybetmeden, Bodrum’a gitmeden, iş ve işlemlerini yapması büyük bir şanstır. Üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Muğla İl Müdürü Barış Saylak; “1978 yılında temeli atılan bu bina bölge üreticilerimiz için büyük bir öneme sahiptir. Son yıllarda harabe haline gelen bu binayı tadilattan geçirerek tekrar çiftçilerimizin hizmetine sokmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. 17-21 Kasım 2019 tarihinde yapılan 3. Tarım ve Orman Şurasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği ve Şura’da alınan ilke kararlarından olan “Tarım En Az Milli Savunma Kadar Stratejik Bir Öneme Sahiptir” sözünden hareketle, Covid-19 pandemisi göstermiştir ki tüketecek gıda hammaddeniz yoksa siz de yoksunuz. Bu bakımdan üreticimizi korumak, hizmeti üreticimizin ayağına götürmek büyük önem arz ediyor. Bu bağlamda bölge üreticimizin işini kolaylaştırmak için tekrar hizmete açtığımız bu binanın açılışında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir de yaptığı konuşmada, “Bölge çiftçilerimizin haklı talebiyle tekrar açılan hizmet binası bölge çiftçileri için büyük bir kazanç olacaktır. Muğla’mızın belli bölgelerinde tarımın yoğun olarak yapıldığı bölgelerde böyle ek hizmet binalarına ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Umarım önümüzdeki yıllarda bu gibi ek hizmet binalarını üreticilerimizin hizmetine sunarız” diye konuştu.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.