İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tüfekli saldırı

Ortaca'da tüfeğinin el koyulmasına sinirlenen alkollü bir şahıs, İlçe Emniyet Müdürlüğüne av tüfeği ile ateş etti. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.Olay, bugün saat 15.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre;...

İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tüfekli saldırı

Ortaca'da tüfeğinin el koyulmasına sinirlenen alkollü bir şahıs, İlçe Emniyet Müdürlüğüne av tüfeği ile ateş etti. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Olay, bugün saat 15.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Mustafa A. elinde av tüfeği ile Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü binası karşısına geldi. Bir süre bekleyen Mustafa A.'nın davranışlarından şüphelenen nöbetçi polis memuru zanlının yanına giderken, elindeki tüfeği doğrultan Mustafa A., binaya ateş etti. Kaçmaya başlayan ve tüfeği yine doldurmak isteyen Mustafa A.'yı İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ekipler kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan zanlının aşırı alkollü olduğu bildirilirken, olayda şans eseri yaralanan olmadı. Emniyetteki sorgusu devam eden Mustafa A.sağlık kontrolünün ardından savcılığa sevk edileceği bildirildi.

Mustafa A.'nın geçtiğimiz hafta etrafına rahatsızlık vermesi üzerine ekiplerin gözaltına aldığı ve av tüfeğine el koyduğu öğrenilirken, zanlının buna sinirlenerek bulduğu yeni bir av tüfeği ile binaya saldırdığı belirtiliyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.