İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISINDA VATANDAŞIN ŞİKÂYETİ ELE ALINDI

İYİ Parti Muğla İl Başkanlığında 2022 yılının ilk İlçe Başkanları toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, ekonomideki son gelişmeler ve bu doğrultuda bunun ilçelere yansıması ele alındı.İYİ Parti Muğla İl Başkanlığında...

İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISINDA VATANDAŞIN ŞİKÂYETİ ELE ALINDI

İYİ Parti Muğla İl Başkanlığında 2022 yılının ilk İlçe Başkanları toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, ekonomideki son gelişmeler ve bu doğrultuda bunun ilçelere yansıması ele alındı.

İYİ Parti Muğla İl Başkanlığında 2022 yılının ilk İlçe Başkanları toplantısı yapıldı. Toplantıda, İYİ Parti İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe’de hazır bulundu.

2021 yılının değerlendirildiği, 2022 Yılı çalışmalarının planlandığı toplantıda, ana gündem maddesi 2022’ye damgasını vuran zamlar, emeklilere yapılan düşük maaş artışının hayat pahalılığı karşısındaki durumu, tüm ilçelerde yaşanan sorunlar ve ilçe başkanlarına gelen şikâyetler ele alındı.

“ÜRETİCİNİN DE TÜKETİCİNİN DE DAYANACAK GÜCÜ KALMADI”

Toplantıya ilişkin konuşan İYİ Parti İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, “Toplantıda gördük ki, her ilçenin ürettiği ürünler, sektörler değişse de, sorunlar ortak ve üreticinin de tüketicinin de dayanacak gücü kalmamış. İşyerini devam ettirmek isteyen esnaf yükselen maliyetlerle ile nasıl başa çıkacağını bilmiyor, üretici, ham madde ve enerji, çiftçi, gübre, ilaç, tohum, sulama, akaryakıt ve işçi maliyetinin altında ezilmekte, hayvancılık yapan süt üreticileri, yem fiyatlarından mağdur olmakta. Tüketici zaten aybaşı nasıl gelecek bilmiyor, kredi kartları icralık durumda. İlçe Başkanları ziyarete gittikleri köy kahvelerinde, pazarlarda, esnaf ziyaretlerinde, kendilerine gelen soruların başında, seçimin ne zaman olacağı ve bizim iktidar olduğumuzda uygulayacağımız politikalar ve ülkenin ağır sorunlarını nasıl çözeceğimiz konularında olduğunu söylediler” ifadelerine yer verdi.

“ERKEN DEĞİL DERHAL SEÇİM OLMALI”

Vatandaşla aynı görüşü paylaştıklarını belirten Başkan Akmeşe, “Erken değil derhal seçim olmalı. İyi Parti’mizin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener önderliğinde bir kadro hareketi olan partimizin liyakatli Başkan yardımcıları her geçen gün projelerini birer birer açıklıyorlar. Biz de İl ve İlçe teşkilatlarımızla, Muğla’da adım adım dolaşarak bu projeleri vatandaşlarımıza aktarıyor, sorunlarınızı biliyoruz ve ‘Biz çözeriz diyoruz” dedi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.