İLÇE BAŞKANI İBRAHİM BİLGİ: “VATANDAŞLARIN HUZURUNDA TARTIŞALIM”

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan arasında sözlü düello devam ediyor. İlçe Başkanı Bilgi yayımladığı açıklamada İlçe Başkanı Karahan’a...

İLÇE BAŞKANI İBRAHİM BİLGİ: “VATANDAŞLARIN HUZURUNDA TARTIŞALIM”

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan arasında sözlü düello devam ediyor. İlçe Başkanı Bilgi yayımladığı açıklamada İlçe Başkanı Karahan’a seslenerek, “Basın ve sosyal medya üzerinden karşılıklı atışmalar kimseye bir şey kazandırmıyor. Hodri meydan.” dedi.

 MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi yayımladığı açıklamada, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan’a seslendi.

İlçe Başkanı Bilgi’nin, Başkan Aras ve İlçe Başkanı Karahan ile aralarında devam eden söz düellosu devam ediyor.

Sosyal medya üzerinden devam eden atışmalara son olarak İlçe Başkanı Bilgi’nden gelen cevap eklendi.

İlçe Başkanı Bilgi, İlçe Başkanı Karahan’a seslenerek, “Basın ve sosyal medya üzerinden karşılıklı atışmalar kimseye bir şey kazandırmıyor. Hodri meydan.” dedi.

Öte yandan Başkan Aras’a da çağrıda bulunarak, “Bodrumlular artık kavgadan sıkıldı, siyasetçilerden çözüm bekliyor. Sayın Aras, siz Bodrum Belediye başkanısınız, eleştiriye açık olun. Bodrum için, Bodrumlu vatandaşlarımız için çalışın. Siz bütün Bodrum’un belediye başkanısınız.” ifadelerine yer verdi.

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, son olarak yayımladığı açıklamada, “Beceriksizlik ve halktan kopukluğun ezikliği içinde kıvranan CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, aklınca bize yanıt vermiş. İftira ve yalanlarla dolu açıklaması, Sayın Karahan’ın ruh hali ve Bodrum Belediyesi’nin git gide dibe çöken yönetme beceriksizliğinin adeta göstergesi olmuş.” dedi.

“VATANDAŞLARIN HUZURUNDA TARTIŞALIM”

Basın ve sosyal medya üzerinden karşılıklı atışmaların kimseye bir şey kazandırmadığını söyleyen İlçe Başkanı Bilgi, “O yüzden Sayın Halil Karahan, size hodri meydan diyoruz. İstediğiniz zaman, istediğiniz mecrada, isterseniz Belediye meydanında vatandaşlarımızın huzuruna çıkalım. İster televizyon, ister radyo, ister meydan, size kalmış. İki ilçe başkanı olarak vatandaşlarımızın huzuruna çıkalım ve elimizde ki tüm belge ve bilgilerle tartışalım.” dedi.

“BİZ HÜKÜMET ORTAĞI DEĞİLİZ”

Başkan Bilgi şöyle devam etti:

“Biz yanımızda Bodrum Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan aldığımız belge ve bilgileri getireceğiz. Sizde bizle ilgili atmış olduğunuz iftiralarla ilgili elinizde ne varsa getirin ortaya koyun ve bizi rezil edin. Her sıkıştığınızda ortaya koyduğunuz Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı, yurt içi ve dışından yazan iftiracı sosyal medya trolleri sizi kurtaramayacak Sayın Karahan. Artık hemşerilerimizin huzuruna belgeleriyle çıkma zamanı geldi. Artık belge ve bilgilerle gerçekleri konuşma zamanı geldi Sayın Karahan, hodri meydan! Ne zaman, hangi mecrada, nasıl isterseniz size kalmış Sayın Karahan! Bodrumlular artık, yalan dolan, iftira siyaseti duymak istemiyor. Bodrum artık belgeleriyle gerçekleri duymak istiyor. Biz hazırız Sayın Halil Karahan. Belgelerimizle sizi bekliyoruz. Bir not; sürekli MHP’yi hükümet ortağı olarak göstermeye çalışıyorsunuz ya! Biz hükümet ortağı değiliz! Biz genel başkanımızın emriyle Cumhur İttifakı’nda Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığını net destekliyoruz. O yüzden beceriksizliklerinize kılıf uydurmaya çalışırken bu gerçeği göz ardı etmeyin!”

“KOCA BİR SIFIR”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a da seslenen İlçe Başkanı Bilgi, “8 aylık görev süremiz içinde gerek yüz yüze görüşmelerimizde (ki sizin de bildiğiniz gibi şahitlerimiz mevcuttur), gerekse kamuoyu açıklamalarımızda kaç defa Bodrum'un menfaatine yapılacak tüm çalışmalarınızda size destek olduğumuzu, telefonlarımızın 24 saat açık olduğunu belirttik? Gerekirse Bodrum için birlikte Ankara'ya gidip bakanlık bakanlık dolaşıp sorunların çözümü konusunda ortak hareket etme teklifinde bulunmadık mı? Peki siz bütün bunlara rağmen bizi kaç defa aradınız? Koca bir sıfır! Sayın Aras, siz Bodrum Belediye başkanısınız, eleştiriye açık olun. Bodrum için, Bodrumlu vatandaşlarımız için çalışın. Siz bütün Bodrum’un belediye başkanısınız.” ifadelerine yer verdi.

“Bizim nerede olduğumuzu ve samimiyetimizi çok iyi biliyorsunuz” diyen Bilgi, “Makamınıza saygı duyup size gerçekten destek olmak isteyenlerle, sizin altınızı oyup sizin üzerinizden siyasi rant sağlamak isteyenleri birbirinden ayırın. Bodrumlular artık kavgadan sıkıldı, siyasetçilerden çözüm bekliyor. O yüzden biz sürekli olarak Bodrum için el ele verme çağrımızı yinelemeye devam edeceğiz, kim ne derse desin” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.