İl Özel İdare’den Vali Güvençer’e brifing

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nde yaklaşık üç saat süren brifing toplantısında Genel Sekreter Vekili Veli Çelik ve birim müdürlerinden 2005-2012 yılları arasında yapılan...

İl Özel İdare’den Vali Güvençer’e brifing

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nde yaklaşık üç saat süren brifing toplantısında Genel Sekreter Vekili Veli Çelik ve birim müdürlerinden 2005-2012 yılları arasında yapılan çalışmalar ve 2013 yılında yapılacak faaliyetler hakkında bilgi aldı.

İl Özel İdaresi birim müdürleri ile tanışan Vali Güvençer, toplantıda 2013 yılında gerçekleştirilen projeler ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

İl Özel İdaresi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Milli Eğitim Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı gibi pek çok kamu kurumuna destek oluyor.

Sahip olduğu kültürel, tarihsel ve doğal zenginlikleri ile ülkemiz için önemi büyük olan ilimizde sosyal, kültürel ve tarımsal hizmetler vatandaşa İl Özel İdaresi tarafından götürülüyor.

İçmesuyu, tarımsal sulama, yol, okul ve spor salonlarının yapılması, kazı ve restorasyon çalışmaları, sağlık evleri ve tıbbi cihaz alımı, mobese kameraları, Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı’na bot alımı, maden ocaklarının ve yer altı sularının kiralanması gibi pek çok konudaVali Güvençer’e bilgi sunuldu

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.