İL MÜDÜRÜ TOPRAKÇI’DAN ANLAMLI ZİYARET

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, 15 Ekim Beyaz Baston Görme Engelliler ve Güvenlik Günü kapsamında vatandaşları evinde ziyaret etti. Müdür Toprakçı, vatandaşların talep ve şikâyetlerini dinledi.Sinem Karakaya15...

İL MÜDÜRÜ TOPRAKÇI’DAN ANLAMLI ZİYARET

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, 15 Ekim Beyaz Baston Görme Engelliler ve Güvenlik Günü kapsamında vatandaşları evinde ziyaret etti. Müdür Toprakçı, vatandaşların talep ve şikâyetlerini dinledi.

Sinem Karakaya

15 Ekim Beyaz Baston Görme Engelliler ve Güvenlik Günü kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı ile İl Müdür Yardımcısı Seda Cesur, vatandaşları evinde ziyaret etti.

İl Müdürü Osman Toprakçı, görme engelli vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinledi ve hediyelerini taktim etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan İl Müdürümüz Osman Toprakçı, “Özel gereksinimli vatandaşlarımızın sevinci bizim için her şeye değer. Kendilerini ziyaret edip ihtiyaç ve taleplerini dinledik. Devletimizin bize verdiği tüm imkânları en iyi şekildeözel gereksinimli vatandaşlarımıza ulaştırıp onların yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle görevimizin her zaman başındayız bize nerde, ne zaman ihtiyaç varsa yardıma hazırız.” dedi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.