İL MÜDÜRÜ İLMAN, TESİSLERİN KALİTESİNİ ARTTRDI

Bir ilin en önemli müdürlüklerinden bir tanesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’dür. Çünkü bu müdürlük geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimize spor yapma imkanı sunarak kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına...

İL MÜDÜRÜ İLMAN, TESİSLERİN KALİTESİNİ ARTTRDI

Bir ilin en önemli müdürlüklerinden bir tanesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’dür. Çünkü bu müdürlük geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimize spor yapma imkanı sunarak kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına vesile oluyor. Bugüne kadar göreve gelen il müdürleri imkanları ve vizyonları ışığında ilimiz için hizmetler yaptı.

Ancak mevcut İl Müdürü Ömer İlman göreve geldiği günden bu yana bütün spor tesislerinde gerekli incelemeyi yaparak acil eylem planı başlattı. Bazı tesislerin çok kötü koşullara sahip olduğunu belirleyen İl Müdürü İlman, bakanlıkla yaptığı görüşmeler sonrasında gerekli müdahaleleri hemen başlattı.

Atıl durumda olan Düğerek Stadı soyunma odaları ve güneş enerjisi sistemleri modernize hale getirildi. Maç sonunda duş alınmayan tesisler antrenman sonunda bile duş alınır hale getirildi.

Uzun yıllardır kötü şartlara sahip Atatürk Stadı açık tribünü ve tribün altındaki antrenman salonları yenilenerek sorunları giderildi. Ayrıca açık tribün koltukları yenilendi ve koltuklar Muğla yazılı şekilde yerleştirildi.

Yıllarca Marmarisspor ile 2. ve 3. Lig müsabakalarına ev sahipliği yapan Marmaris İlçe Stadı güzel bir çalışma ile Avrupa standartlarında modern bir stat haline getirildi. Stadın zemini ve tribünleri tamamıyla yenilenirken, ışıklandırma sistemleri eklendi.

Son yapılan bir başka güzel çalışmada il merkezindeki eski Atatürk Spor Salonu. Bu salon son günlerde yapılan hummalı bir çalışma tamamen yenileniyor.

Ayrıca Milas ilçe Stadı komple yenilenirken, ilçeye yeni 1000 kişilik spor salonu yapılıyor.

Yapılan çalışmalar saymakla bitmez. Bu çalışmaların yanı sıra değişik ilçelerde her branştan çok sayıda spor tesisinde gerekli düzenlemeler ve tadilatlar gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Ben bu güzel çalışmalara imza atan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ömer İlman ve ekibi ile bu çalışmalarda kendisine büyük destek veren devlet büyüklerimize Muğlalılar adına çok teşekkür ediyorum. Bir başka köşe yazısında görüşmek dileğiyle, kalın sağlıcakla.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.