İl Müdürü Bozçelik’e ziyaret

Muğla Matbaacılık Gazetecilik bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Zeybek Gazetesi’ni temsilen Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut ve muhabirleri Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler...

İl Müdürü Bozçelik’e ziyaret

Muğla Matbaacılık Gazetecilik bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Zeybek Gazetesi’ni temsilen Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut ve muhabirleri Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik’i makamında ziyaret etti.

Sinem Karakaya

Muğla Matbaacılık Gazetecilik bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Zeybek Gazetesi’ni temsilen Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut ve muhabirleri, Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne atanan Seyfi Bozçelik’i ziyaret etti.

Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut, İl Müdürü Bozçelik’e yeni görevinde başarılar dileyerek, yerel basın hakkında bilgilendirmede bulundu. Kurumlarla istişare ederek, paydaş öalışmalarda bulunmayı önemsediklerini söyleyen Akbulut, kurumun çalışmalarını kamu yararı çerçevesinde takip ederek, destekleyeceklerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, yerel basının önemine değinerek, işbirliği içerisinde çalışmalarda bulunmak istediklerini belirtti.

Ziyarette ayrıca, yerel basının önemi ve gündemde olan kadın cinayetleri ile kadına şiddette ne gibi önlemler alınması gerektiğinin de masaya yatırıldı.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.