İl Koordinasyon Kurulu toplandı

İl Koordinasyon Kurulu toplantısına başkanlık eden Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, hizmet getirirken kamu olarak kimsenin mazeretlerin arkasına sığınma lüksünün bulunmadığını söyledi.Muğla’daki kamu yatırımlarının...

İl Koordinasyon Kurulu toplandı

İl Koordinasyon Kurulu toplantısına başkanlık eden Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, hizmet getirirken kamu olarak kimsenin mazeretlerin arkasına sığınma lüksünün bulunmadığını söyledi.

Muğla’daki kamu yatırımlarının değerlendirildi İl Koordinasyon Kurulu’nun 2014 yılı 1. Dönem toplantısı İl Özel İdare İl Genel Meclis salonunda yapıldı. Toplantıya Vali Mustafa Hakan Güvençer başkanlık ederken, yatırımcı kamu kurum temsilcileri, Belediye başkanları ve Kaymakamlar katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Güvençer, “Kamu olarak bizlerin hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan işimizin başında olmamız gerekir” derken, 2014 yılında Muğla’ya genel bütçeden ayrılan ödeneğin 148 milyar TL olduğunu söyledi. Toplantıda bir önceki dönemde alınan kararlar tekrar gözden geçirildi. Bir önceki toplantıda gündeme gelen ve henüz başlanmayan 153 projenin akıbetini soran Vali Güvençer, ilgili kurum müdürlerinden projelerden kaçının başladığı hakkında bilgi aldı.

Muğla’da sektörler itibari ile 2013 yılında en yüksek harcamanın 101 milyon 366 TL ile Ulaştırma, 58 milyon 469 bin TL ile Tarım ikinci, 51 milyon 421 bin TL ile diğer kamu kurumları üçüncü ve 38 milyon 492 bin lira ile Eğitim sektörü geliyor. Muğla’da toplam 783 projenin bulunduğu, bu projelerden 328’inin bittiği, 193 projenin devam ettiği ve 87 projenin ihale aşamasında olduğu açıklandı. 175 projeye ise henüz başlanmadığı belirtildi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.