İl Hakem Kurulu’ndan rektöre ziyaret

Muğla İl Hakem Kurulu Başkanı Ceyhun Güngör, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Ali Zağlı ile İl Hakem Kurulu Başkan Vekili ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü...

İl Hakem Kurulu’ndan rektöre ziyaret

Muğla İl Hakem Kurulu Başkanı Ceyhun Güngör, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Ali Zağlı ile İl Hakem Kurulu Başkan Vekili ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü M. Emin Altınsoy, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Harmandar, “Bu camianın büyük çoğunluğunun öğrencilerimizden oluşması sebebiyle bizi direk olarak ilgilendirmektedir. Spor camiasına her zaman katkıda bulunduk ve bundan sonra da katkılarımız devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Rektör Harmandar’a hakem forması ile sarı ve kırmızı kart hediye eden dernek heyeti, Rektör Harmandar’ı 19 Eylül 2013 Perşembe günü saat 18.00 da, Üniversite Stadyumunda yapılacak olan 2013-2014 futbol sezonu açılış törenine de davet etti.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.