İKTİDARIN GÜCÜNE SIĞINIP HALKIMIZI KANDIRMAYIN

BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, “Hayal olmadan proje; proje olmadan netice olmaz” diyerek iktidarın gücüne sığınarak halkı kandırmak isteyen siyasetçilere uyarıda bulundu.BBP Muğla Büyükşehir Belediye...

İKTİDARIN GÜCÜNE SIĞINIP HALKIMIZI KANDIRMAYIN

BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, “Hayal olmadan proje; proje olmadan netice olmaz” diyerek iktidarın gücüne sığınarak halkı kandırmak isteyen siyasetçilere uyarıda bulundu.

BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, “Hayal olmadan proje; proje olmadan netice olmaz” diyerek iktidarın gücüne sığınarak halkı kandırmak isteyen siyasetçilere uyarıda bulundu.

Son günlerde iktidarın gücünü de arkamıza alarak Muğla’yı değiştireceğiz söylemlerinin arttığını ve bunun halkı kandırmaktan başka bir şey olmadığını kaydeden Akın, “Siyasetçi arkadaşlarımız 11 yıldır iktidarda olduklarından bi haberler sanırım. Bugüne kadar Muğla’ya üvey evlat gibi bakmış bir iktidar ne demek istiyor, ‘yerel yönetim bizde olursa hizmet gelir olmazsa gelmez’. Böyle bir anlayış olabilir mi, bunu kabullenmek mümkün mü? Muğla’nın sizinle değişmeye ihtiyacı yok. Muğla’nın gelişmeye ihtiyacı var, çağdaş şehircilik ve huzurlu bir kent anlayışının tırmandırılarak kültürel, sanatsal ve tüm tarihi değerlerini muhafaza ederek ekonomik anlamda gelişmeye, birleşmeye ve bütünleşmeye ihtiyacı var. İktidar 11 yıllık dönemde zaman zaman çeşitli protokol katılımlarıyla şaşalı açılışlar gerçekleştirdi. Göz kamaştırıcı açılış organizasyonları yaptı, ama bakıyoruz açılışı yapılan yer ne bir fabrika, nede 60 kişiyi istihdam edecek, bünyesinden yeni ustalar, yeni işyerleri doğuracak bir atölye değil. 11 yıldır meşgul ettiği koltuğun hakkını bu ülkeye hak ettiği şekilde veremeyen bir anlayışın yerel yönetimde de olmayacağını Muğla halkının inancının ve güveninin olmadığını hatırlatmak isterim” dedi.

Artık Muğla’da kabul görmemiş zihniyetin yıkılma zamanının geldiğini anlatan Harun Akın şunları söyledi:

“Buradan Muğla halkına tekrar sesleniyorum. Hayal olmadan proje; proje olmadan netice olmaz. Her şey düşünmekle başlar, yalnız değilsiniz, birilerine mahkûm ve mecburda değilsiniz. Hangi siyasi görüşe mensup olursanız olun, gelin Muğla adına bir ve beraber olalım, birlikte yönetelim. Bugüne kadar Muğla’da alışagelmiş benim yönetimim, benim adamım, benim sokağım, ben, sen anlayışını hep birlikte yıkalım ve biz anlayışını birlikte kuralım. Bu eller hiçbir kire bulaşmadı, bu eller ihanete ortak olmadı, bu eller tertemiz bir mazinin hatıralarıyla dolu, bir kuşağın bu güne uzattığı ve kutlu, aydınlık, özgür bir geleceğe birlikte yürümek için akitleşmek isteyenlerin elidir dedim ve elimi sizlere uzattım. Ben Muğla’ya gönlümü, yüreğimi verdim. Benim yüküm dürüstlük bu uğurda gücüm azalabilir, düşebilir ama ben biliyorum ve inanıyorum ki asla ve asla başım öne düşmez. Sizlerinde karar verirken iyi düşünmenizi, Muğla’nın kaybedecek bırakın yıllarını artık saniyesinin dahi olmadığını, hepimizin bu duyarlılıkla hareket etmesi gerektiği ve yılmadan bıkmadan usanmadan çok çalışmamış ve üretmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Gelecek aydınlık yarınlar için sandık başında gereğini yaparak bu temiz ellerle buluşacağınız inancıyla saygılarımı sunuyorum.”

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.