İkizleri dünyaya geldiği gün öldü

Yatağan İlçesinden olup Denizli’de Tekstil Mühendisi olarak çalışan 46 yaşındaki Oğuz Ortan kalp krizi sonucu vefat ettiği gün ikiz bebekleri oldu. Ortan, yıllardır özlemini çektiği evlatlarını göremeden hayata gözlerini...

İkizleri dünyaya geldiği gün öldü

Yatağan İlçesinden olup Denizli’de Tekstil Mühendisi olarak çalışan 46 yaşındaki Oğuz Ortan kalp krizi sonucu vefat ettiği gün ikiz bebekleri oldu. Ortan, yıllardır özlemini çektiği evlatlarını göremeden hayata gözlerini yumdu.

Yatağan İlçesinden emekli sağlık memuru Sadettin Ortan’ın oğlu olan Denizli’de Tekstil Mühendisi olarak çalışan 46 yaşındaki Oğuz Ortan ve eşi Emel Ortanyıllarca bebek beklediler ama bebek sahibi olamadılar. Sonunda tüp bebek yöntemiyle Emel Ortan ikiz olarak hamile kaldı. Bebeklerin doğumu yaklaştıkça heyecan da artmaya başladı. Eşinin erken doğum yapacağını öğrenen Oğuz Ortan’a tamamen heyecan sardı. Oğuz Ortan ne yazık ki geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Ortan’ın cenazesi Yatağan’a baba evine getirildi Daha henüz cenaze kalkmadan ikizler Denizli’de bir özel hastanede dünyaya geldi. Hastane yetkilileri erken dünyaya gelen Doruk ve Bulut ismi verilen ikizleri yaşatmak için yoğun çaba sarf ediyor. Yatağan’da baba evinden Şehir mezarlığına defnedilen Oğuz Ortan yıllardır özlemini çektiği bebeklerini göremedi. Oğuz Ortan’ın ölümü ve ikiz bebeklerinin dünyaya geldikleri anda öksüz kalmaları Yatağan’da büyük üzüntü yarattı.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.