İkizler ikizlerle evlendi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ikiz çiftlerin düğününe ilgi büyük oldu. İkiz damatlar, 5 yıl önce ikiz kız kardeşleri pazarda gördüklerini ve büyümelerini beklediklerini söylediler.Antalya’nın Kaş ilçesi Çayköy köyünden...

İkizler ikizlerle evlendi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ikiz çiftlerin düğününe ilgi büyük oldu. İkiz damatlar, 5 yıl önce ikiz kız kardeşleri pazarda gördüklerini ve büyümelerini beklediklerini söylediler.

Antalya’nın Kaş ilçesi Çayköy köyünden Ramazan Çınar’ın 28 yaşındaki ikiz oğulları Recep Çınar  ve Halil Çınar , Fethiye’nin Karadere beldesinden Enver Oran’ın 22 yaşındaki ikiz olan kızları Elvan Oran ve Emel Oran ile Karadere İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen davullu zurnalı düğünle dünya evine girdi. Recep-Emel ve Halil-Elvan çiftinin düğünlerine Karadere Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

Yıllardır “bacanak” olmak için ikiz gelin beklediklerini söyleyen ikiz damatlar, “Milyonda bir de olsa bugünü bekledik. 5 yıl önce pazarda gördük, büyüsünler diye bekledik” derken, gelinler ise, “Bizde elti olmak istiyorduk. Ummuyorduk ama gerçekleşince de şaşırdık. Çok mutluyuz” diye konuştular.

İkiz damatların babası Ramazan Çınar, “İkiz evlatlarımıza ikiz gelin beklentim vardı. Çevreme bunun müjdesini verin diyordum. Nitekim gerçekleşti. Dünyada ve Türkiye’de çok nadir olabilecek bu düğünde benden mutlusu yok. Ben gelinlerimin ismini bazen karıştırıyorum. Oğlanlarıma sordum. ‘Onları biz ters yanından biliyoruz’ dediler” şeklinde konuştu.

Karadere Belediye Başkanı Yakup Otgöz ise, “Milyonda bir olan bu mutlu olayı izlemek için çok sayıda vatandaş beldemize gelip, düğünü izliyor. İkiz kızımızla ikiz damadımızın düğünü yöremizi coşkuya boğdu” dedi.

Bu haber toplam 182 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.