İkizler Bacanak oldu

Muğla’nın Yatağan İlçesinde ikiz olan Berkan, Sercan kardeşler kendileri gibi ikiz olan Güliz, Yeliz kardeşlerle aynı gün evlendiler.  Bu zamana kadar birbiriden ayrılmayan ikizler artık ömür boyu bir arada yaşayacaklar.Muğla’nın...

İkizler Bacanak oldu

Muğla’nın Yatağan İlçesinde ikiz olan Berkan, Sercan kardeşler kendileri gibi ikiz olan Güliz, Yeliz kardeşlerle aynı gün evlendiler.  Bu zamana kadar birbiriden ayrılmayan ikizler artık ömür boyu bir arada yaşayacaklar.

Muğla’nın Yatağan İlçesinde Fatma –Hüseyin Kurt ailesinin ikiz çocukları olan Berkan ile Sercan kardeşler ailesi Muğla’da oturan, Filiz -Mustafa çiftinin çocukları olup kendileri gibi ikiz olan Güliz ile Yeliz kardeşlerle Yatağan Belediye Düğü n Salonunda düzenlenen düğün töreni ile Dünya evine girdiler.  İkizlerden Güliz Sercan ile Yeliz Berkan hayatını birleştirdi.

Birbirlerinden ayıt edilmesi çok zor olan İkiz çiftler; ‘Bu güne kadar birbirimizden ayrılmadık bundan sonra bir arada yaşayacak olmamızdan dolayı daha da mutluyuz’ dediler.

Düğüne katılanlar ise gözlerini ikizlerden ayırmadı. Konuklar,  her ikisi de birbirlerinin tıpkısı ayıt etmek çok zor şeklinde konuştular.

Bu haber toplam 47 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.