İftar geleneği 13 yıldır sürüyor

Dalaman’nın Mimar Sinan Caddesi sakinleri 13 yıldır geleneksel hale getirdikleri Ramazan iftarını sürdürüyor.Dalaman’nın Merkez Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde yaşayanlar mahalle sakinleri 13 yıldan bu yana aralarında...

İftar geleneği 13 yıldır sürüyor

Dalaman’nın Mimar Sinan Caddesi sakinleri 13 yıldır geleneksel hale getirdikleri Ramazan iftarını sürdürüyor.

Dalaman’nın Merkez Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde yaşayanlar mahalle sakinleri 13 yıldan bu yana aralarında para toplayarak iftar yemeği veriyorlar. Bu yıl 13.sü düzenlenen iftar yemeği programı Mimar Sinan Caddesi üzerinde yapıldı. İftar yemeğine Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'ıda davet edip, konuk oldu.

Düzenlenen iftar yemeği hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; "Merkez Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Sakinleri güzel bir gelenek başlatmışlar. Bu mahalle sakinleri bu yıl 13.defa iftar yemeği veriyorlar. Bizi de davet ettiler. Bu güzel sofraya bizde konuk olduk. Bu tür adetlerin daha da yaygınlaşmasını temenni ediyorum. Vatandaşlarımızın birlik beraberliklerini ve dayanışmalarını arttıran bu tür organizasyonları her zaman destekleyeceğiz" dedi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.