İçten, yeniden başkan

Sezon başından bu yana alınan başarısız sonuçların ardından Muğlaspor Yönetimi Olağaüstü Kongreye gitmişti. 11 Ocak 2013 tarihinde yapılması gereken kongre çoğunluk sağlanamadığı için 18 Ocak 2013 tarihinde yapılmasına...

İçten, yeniden başkan

Sezon başından bu yana alınan başarısız sonuçların ardından Muğlaspor Yönetimi Olağaüstü Kongreye gitmişti. 11 Ocak 2013 tarihinde yapılması gereken kongre çoğunluk sağlanamadığı için 18 Ocak 2013 tarihinde yapılmasına karar verildi. Muğla Belediyesi Konakaltı Kültür Merkezi İskender Alper Salonunda gerçekleşen kongreye mevcut başkan Eminer İçten ve Cem Kaytan’ın başkanlığındaki iki liste ile gidildi. Yapılan seçimler sonrası Eminer İçten açık farkla tekrar muğlaspor Kulüp Başkanlığına seçildi.

Kongreye, Bayındırlık ve İmar İskan Eski Bakanı Erman Şahin, Eski Muğla Milletvekeli Tufan Doğu, Belediye Başkanı Osman Gürün, Eski Belediye Başkanı Orhan Çakır, eski kulüp başkanları, delegeler ve taraftarlar katıldı.

Başkanlık için daha önce adaylığını açıklayan eski başkanlardan Önder Kaytan’ın seçimler öncesi üye olmadığı belirlendi. Geçtiğimiz günlerde üyelikten istifa eden Önder Kaytan, divana genel kurulda oylanması için üyelik dilekçesi verdi. Divan Başkanı Mustafa Hükkamoğlu bunun tüzüğe aykırı olduğu gerekçesiyle kabul etmedi. Bunun üzerine Önder Kaytan adaylıktan çekilirken yerine Gazeteci Cem Kaytan aday olarak gösterildi.

Gündem maddelerinin ve konuşmaların ardından seçimlere Mevcut Başkan Eminer İçten ve Cem Kaytan başkanlığındaki iki liste ile seçimlere gidildi.

11 bin 830 TL aidat toplandı

Kongreye damgasını vuran bir diğer gelişme ise üyelik aidatlarını ödemeyen üyelerin oy kullanmamaları idi. Aidat ödemeyen üyeler tek tek tespit edildi. Bu üyeler aidatlarını kongre salonunda ödedikten sonra oy kullanabildiler. 98 bin TL civarında olan ödenmemiş aidat borçlarından 11 bin 830 TL’si makbuz karşılığında  toplandı. Ardından seçimlere geçildi. Seçimlerde 217 delege oy kullanırken 1 oy geçersiz sayıldı. Oy kullanan delegelerden 154’nün oyunu alan Eminer İçten tekrar başkanlığa getirilirken diğer aday Cem Kaytan ise 62 oy aldı.

Eminer İçten’in yeni listesi şu isimlerde oluştu:

Gültekin Akça-Ümit Kurt-Hüseyin Naganlu-Mehmet Öztep-Fatih Çerçi-Salih Tufan-Erol Kapiz-Mehmet Üzümlüoğlu-Abdullah Eskihisarlı-Mustafa Çömez-Hüseyin Özgen-Çetin Özdoğan-Began Çağlav-Hüseyin Nizamoğlu.

Bu haber toplam 143 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.