İcra Kurulları Başkanları belirlendi

TOBB bünyesinde çalışmalarını sürdüren Genç Girişimciler İcra Kurulu ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu, koordinatör Oda olan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Hizmet Binasında, ilk toplantılarını gerçekleştirdi. 25...

İcra Kurulları Başkanları belirlendi

TOBB bünyesinde çalışmalarını sürdüren Genç Girişimciler İcra Kurulu ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu, koordinatör Oda olan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Hizmet Binasında, ilk toplantılarını gerçekleştirdi. 25 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul ile asil ve yedek üyelerinin belirlendiği İcra Kurulları,  gerçekleştirilen gündemli ilk toplantılarında Başkanlık seçimlerini yaptı. Seçim sonuçlarına göre Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Milas Ticaret ve Sanayi Odasından Yusuf Erol olurken; Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Muğla Ticaret ve Sanayi Odasından Aslı Karataş oldu.

Başkanlık için her iki Kurulda da üçer aday başvuru yaparken, toplantılar MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’un İcra Kurullarının kuruluş amacı, yapabilecekleri çalışmalar ve MUTSO olarak verilecek destekler hakkındaki konuşması ile başladı. Sonrasında MUTSO Genel Sekreteri Mehmet Çüçen Kurulların çalışma usul ve esasları hakkında üyeleri bilgilendirdi. Bilgilendirmelerin ardından seçime geçildi. Gizli oy şeklinde gerçekleştirilen seçimlerde ilk kez aday olan ve seçimi kazanarak Başkan ve Başkan Yardımcısı olan isimler ile önümüzdeki dönemde verimli çalışmaların gerçekleştirileceği öngörülüyor.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.